Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ στο Ηράκλειο: Πατέρας μαχαίρωσε τον γιο του!

Θρίλερ!

26 Δεκεμβρίου 2020 12:57
Σοκ στο Ηράκλειο: Πατέρας μαχαίρωσε τον γιο του!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων στη συνοικία Θέρισσος του Ηρακλείου, όταν πατέρας μαχαίρωσε το γιό του με τη βοήθεια του άλλου γιού της οικογένειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο καβγάς που σημειώθηκε ήταν ανάμεσα σε μέλη οικογένειας με καταγωγή από την Αλβανία. Πρωταγωνιστές ήταν ο 55χρονος πατέρας με τον 24χρονο γιο του που τσακώθηκαν έντονα με τον μεγαλύτερο γιο της οικογένειας ετών 26.

Ωστόσο, τα πράγματα φαίνεται να… ξέφυγαν καθώς πάνω στον καβγά ο 55χρονος πατέρας πήρε ένα μαχαίρι και τραυμάτισε τον 26χρονο γιο του.

Προκλήθηκε αναστάτωση ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον άτυχο νεαρό, μεταφέροντάς τον στο Βενιζέλειο νοσοκομείο καθώς έφερε αρκετά τραύματα από μαχαίρι. Παράλληλα, σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως τη δημοσιότητας από το φρικτό έγκλημα που σημειώθηκε στο Ηράκλειο, όταν ένας 51χρονος μαχαίρωσε θανάσιμα την ηλικιωμένη μητέρα του.

Την ίδια ώρα, άνδρες της αστυνομίας συνέλαβαν τόσον τον πατέρα όσο και τον μικρότερο γιο οι οποίοι πλέον είναι αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη, καθώς κατηγορούνται για πρόκληση σωματικών βλαβών.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθησαν μεταμεσονύκτιες ώρες στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, δύο αλλοδαποί για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών σε βάρος επίσης αλλοδαπού.

Ειδικότερα, το απόγευμα της 25ης Δεκεμβρίου οι δύο αλλοδαποί με την χρήση σωματικής βίας προκάλεσαν σωματικές βλάβες, ενώ ένας εκ των δύο αλλοδαπών έκανε χρήση και αιχμηρού αντικειμένου.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας ταυτοποιήθηκαν, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι αλλοδαποί, ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε το ανωτέρω αιχμηρό αντικείμενο.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Σοκ: 29χρονος μαχαίρωσε τους γονείς του γιατί του ζήτησαν να σταματήσει να παίζει βιντεοπαιχνίδια

Σοκ προκαλεί στις ΗΠΑ η ιστορία ενός 29χρονου στο Μίσιγκαν, ο οποίος μαχαίρωσε τους γονείς του, επειδή του ζήτησαν να σταματήσει να παίζει βιντεοπαιχνίδια, μιας και ήθελαν να κοιμηθούν.

Ο θετός πατέρας πέθανε μάλιστα από τα τραύματά του στο νοσοκομείο τέσσερις μέρες αργότερα, ενώ προ ημερών υπήρξε σοκαριστικό περιστατικό με αυτοκίνητο, που έπεσε πάνω σε πολίτες.

Ο 29χρονος Christopher McKinney τσακώθηκε άγρια με τους γονείς του, 71 και 66 χρονών, όταν του ζήτησαν να κλείσει το βιντεοπαιχνίδι που έπαιζε, καθώς τους ενοχλούσε και δεν μπορούσαν να κλείσουν μάτι.

Ο γιος οργίστηκε τόσο που χτύπησε τη μητέρα του στο πρόσωπο, σπάζοντάς της τη μύτη. Ο θετός πατέρας πήγε στην κουζίνα και πρόλαβε να πιάσει ένα μαχαίρι, καθώς ο γιος κινούνταν εναντίον του.

Ο McKinney κατάφερε να αφοπλίσει τον 71χρονο και τον μαχαίρωσε. Κατόπιν επέστρεψε στο άλλο δωμάτιο και μαχαίρωσε τη μητέρα του, σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας που εξασφάλισε ο σταθμός WDIV.

Ένας γείτονας ήταν αυτός που βρήκε τον 29χρονο στον διάδρομο, γεμάτο αίματα. Στην ίδια θέση τον βρήκαν αργότερα και οι αστυνομικοί. Δεν είχε ωστόσο σκοπό να παραδοθεί χωρίς μάχη.

Ο McKinney επιτέθηκε στους αστυνομικούς που πήγαν να τον συλλάβουν, όπως και σε έναν πυροσβέστη που βρέθηκε στο σημείο.

Κατηγορείται τώρα για μια σειρά κακουργημάτων, μεταξύ αυτών και ο φόνος πια, καθώς ο θετός πατέρας πέθανε στο νοσοκομείο.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share