Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αγία Παρασκευή: Αίσιο τέλος με την εξαφάνιση της 16χρονης

Βρίσκεται καλά στην υγεία της

15 Δεκεμβρίου 2020 14:46
Αγία Παρασκευή: Αίσιο τέλος με την εξαφάνιση της 16χρονης

Τίτλοι τέλους μπήκαν για την εξαφάνιση της 16χρονης Αμάντας Σ. όπου είχε χαθεί από τις 21 Νοεμβρίου από την περιοχή της Αγίας Παρασκευής. Επίσης στον Πειραιά μία μητέρα εξαφανίστηκε πριν λίγες μέρες ενώ είχε κλειδώσει το μωρό της μέσα στο σπίτι.

Συγκεκριμένα η ανήλικη εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα και είναι καλά στην υγεία της βάζοντας τέλος στην αγωνία μετά την πολυήμερη αναζήτησή της. «Το Χαμόγελο Του Παιδιού» είχε ενημερωθεί για την εξαφάνισή της στις 26 Νοεμβρίου και άμεσα είχε προβεί στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Πειραιάς: Συναγερμός με την εξαφάνιση 16χρονου κοριτσιού

Συναγερμός επικρατεί με την εξαφάνιση 16χρονου κοριτσιού στον Πειραιά, με την ίδια να αγνοείται ήδη εδώ και αρκετές μέρες και να αναζητείται από τις Αρχές.

Το 16χρονο κορίτσι αγνοείται εδώ και τέσσερις ημέρες από το σπίτι της στον Πειραιά. Η Μαρία έχει ύψος 1,55 μ., ζυγίζει 40 κιλά, έχει κάστανα μαλλιά και καστανά μάτια, με αντίστοιχο συναγερμό να έχει σημάνει και στην Αγία Παρασκευή.

Φορούσε μαύρο τζιν παντελόνι, κοντομάνικη χακί μπλούζα και ζακέτα χακί, την ημέρα που χάθηκε.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Αγία Παρασκευή: Συναγερμός για την νέα εξαφάνιση των ανήλικων κοριτσιών

Συναγερμός υπάρχει στην Αγία Παρασκευή για την εξαφάνιση τριών ανήλικων κοριτσιών, με το «Χαμόγελο του Παιδιού» να απευθύνει έκκληση για βοήθεια.

Τα τρία κορίτσια είχαν εξαφανιστεί ξανά πριν από λίγο καιρό από τη Δομή Φιλοξενίας που διαμένουν, προκαλώντας τεράστια ανησυχία και πάλι στις Αρχές για το γεγονός, όπως συμβαίνει σε ένα αντίστοιχο περιστατικό από τη Θεσσαλονίκη, όπου μια 16χρονη αγνοείται, με τις πολλαπλές εξαφανίσεις να έχουν φέρει προβληματισμό για τη μορφή «χιονοστιβάδας», που αυτές έχουν πάρει το τελευταίο διάστημα.

Αναλυτικά:

Στις 21/11/2020 και ώρα 21:30, εξαφανίστηκαν από την περιοχή της Αγίας Παρασκευής, η Πελαγία (ον.) Κ.(επ.), 15 ετών, η Αμάντα (ον.) Σ.(επ.), 16 ετών και η Σάλη (ον.) Σ.(επ.), 13 ετών. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα για την εξαφάνιση των ανηλίκων και άμεσα προέβη, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων τους κατόπιν Εισαγγελικής εντολής.

Οι ανήλικες έφυγαν από Δομή Φιλοξενίας και έχουν πραγματοποιήσει προηγούμενες φυγές στο εγγύς χρονικό διάστημα για τις οποίες και πάλι ο Οργανισμός μας είχε προβεί σε δημοσιοποίηση των στοιχείων τους. Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι οι ανήλικες συνεχίζουν να βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο και λόγω των ιδιαίτερης φύσης δυσκολιών που αντιμετωπίζουν, αλλά και βρισκόμενες εκτεθειμένες εν μέσω της πανδημίας του COVID-19.

Η Πελαγία (ον.) Κ. (επ.) έχει ύψος 1.58 μ., είναι αδύνατη, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζιν τζάκετ, μαύρο παντελόνι τζιν, μπλε αθλητικά παπούτσια και κρατούσε σακίδιο πλάτης.

Η Αμάντα (ον.) Σ. (επ.) έχει ύψος 1.62 μ., είναι αδύνατη, έχει ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη ζακέτα, μοβ κασκόλ, μαύρη φόρμα, γρκρι αθλητικά παπούτσια και κρατούσε σακίδιο πλάτης.

Η Σάλη (ον.) Σ.(επ.), έχει ύψος 1.50 μ., είναι αδύνατη, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε κόκκινη μπλούζα, σκουρόχρωμη ζακέτα και σκούρο τζιν παντελόνι. Κρατούσε σακίδιο πλάτης.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share