Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021

Αγία Παρασκευή: Συναγερμός για την νέα εξαφάνιση των ανήλικων κοριτσιών

Μπορείτε να βοηθήσετε;

27 Νοεμβρίου 2020 00:16
Αγία Παρασκευή: Συναγερμός για την νέα εξαφάνιση των ανήλικων κοριτσιών
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Συναγερμός υπάρχει στην Αγία Παρασκευή για την εξαφάνιση τριών ανήλικων κοριτσιών, με το «Χαμόγελο του Παιδιού» να απευθύνει έκκληση για βοήθεια.

Τα τρία κορίτσια είχαν εξαφανιστεί ξανά πριν από λίγο καιρό από τη Δομή Φιλοξενίας που διαμένουν, προκαλώντας τεράστια ανησυχία και πάλι στις Αρχές για το γεγονός, όπως συμβαίνει σε ένα αντίστοιχο περιστατικό από τη Θεσσαλονίκη, όπου μια 16χρονη αγνοείται, με τις πολλαπλές εξαφανίσεις να έχουν φέρει προβληματισμό για τη μορφή «χιονοστιβάδας», που αυτές έχουν πάρει το τελευταίο διάστημα.

Αγία Παρασκευή εξαφάνιση

Αναλυτικά:

Στις 21/11/2020 και ώρα 21:30, εξαφανίστηκαν από την περιοχή της Αγίας Παρασκευής, η Πελαγία (ον.) Κ.(επ.), 15 ετών, η Αμάντα (ον.) Σ.(επ.), 16 ετών και η Σάλη (ον.) Σ.(επ.), 13 ετών. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα για την εξαφάνιση των ανηλίκων και άμεσα προέβη, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων τους κατόπιν Εισαγγελικής εντολής.

Οι ανήλικες έφυγαν από Δομή Φιλοξενίας και έχουν πραγματοποιήσει προηγούμενες φυγές στο εγγύς χρονικό διάστημα για τις οποίες και πάλι ο Οργανισμός μας είχε προβεί σε δημοσιοποίηση των στοιχείων τους. Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι οι ανήλικες συνεχίζουν να βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο και λόγω των ιδιαίτερης φύσης δυσκολιών που αντιμετωπίζουν, αλλά και βρισκόμενες εκτεθειμένες εν μέσω της πανδημίας του COVID-19.

Η Πελαγία (ον.) Κ. (επ.) έχει ύψος 1.58 μ., είναι αδύνατη, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζιν τζάκετ, μαύρο παντελόνι τζιν, μπλε αθλητικά παπούτσια και κρατούσε σακίδιο πλάτης.

Η Αμάντα (ον.) Σ. (επ.) έχει ύψος 1.62 μ., είναι αδύνατη, έχει ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη ζακέτα, μοβ κασκόλ, μαύρη φόρμα, γρκρι αθλητικά παπούτσια και κρατούσε σακίδιο πλάτης.

Η Σάλη (ον.) Σ.(επ.), έχει ύψος 1.50 μ., είναι αδύνατη, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε κόκκινη μπλούζα, σκουρόχρωμη ζακέτα και σκούρο τζιν παντελόνι. Κρατούσε σακίδιο πλάτης.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share