Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: "Έσπασαν" το lockdown για να κάνουν πάρτι με ναρκωτικά

Συνελήφθησαν επτά άτομα

4 Δεκεμβρίου 2020 09:08
Θεσσαλονίκη:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου όπου μία παρέα επτά ατόμων συνελήφθησαν για ένα πάρτι που διοργάνωσαν με ναρκωτικά, ενώ πριν λίγες μέρες ένας 35χρονος "έσπασε" την καραντίνα και διακινούσε ναρκωτικά.

Συγκεκριμένα χειροπέδες σε επτά άτομα πέρασαν το απόγευμα της Πέμπτης 3 Δεκεμβρίου αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη, καθώς είχαν μαζευτεί σε σπίτι παραβιάζοντας τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού. Κατά την διάρκεια ελέγχου από την ΕΛ.ΑΣ., εντοπίστηκε και μικρή ποσότητα χασίς.

Το περιστατικό, όπως μεταδίδει το GRTimes, σημειώθηκε στην περιοχή του Ωραιόκαστρου και η έφοδος της ΕΛ.ΑΣ πραγματοποιήθηκε περίπου στις 6:30 το απόγευμα, ενώ κατά τον έλεγχο βρέθηκαν και ποσότητες κάνναβης. Οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στην αποκάλυψη της παράνομης συνάθροισης των νεαρών έχοντας σχετικές πληροφορίες για συγκεντρωμένα άτομα σε σπίτι.

Στον ιδιοκτήτη του σπιτιού επιβλήθηκε επίσης πρόστιμο 3.000 ευρώ, ενώ στους καλεσμένους του η ΕΛΑΣ «μοίρασε» πρόστιμα 300 ευρώ στον καθένα διότι παραβίασαν τα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού. Να σημειωθεί ότι η ΕΛΑΣ συνεχίζει το σαφάρι ελέγχων σε όλη τη Θεσσαλονίκη για την τήρηση των μέτρων, καθώς η περιοχή παραμένει στο «κόκκινο» παρά το lockdown που έκλεισε ήδη από χτες έναν μήνα.

Θεσσαλονίκη: Επίθεση με μολότοφ στο ΑΤ Θερμαϊκού

Συναγερμός επικράτησε στη Θεσσαλονίκη, αφού έγινε επίθεση με βόμβες μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Θερμαϊκού, με αποτέλεσμα να γίνουν τέσσερις προσαγωγές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, τα άτομα εντοπίστηκαν σε δύο διαφορετικά σημεία πλησίον του Τμήματος και κρίθηκαν ύποπτα, λίγο μετά την επίθεση σε γραφείο πολιτικού.

Η επίθεση με τις βόμβες μολότοφ στο ΑΤ Θερμαϊκού έγινε λίγο μετά τις 20:30. Άγνωστοι πέταξαν τρεις μολότοφ προς το κτήριο του Τμήματος και τράπηκαν σε φυγή. Από τις τρεις μολότοφ, έσκασε η μία.

Μία από τις μολότοφ προκάλεσε φθορές μικρής έκτασης σε όχημα της Ασφάλειας που ήταν σταθμευμένο στο πάρκινγκ του Αστυνομικού Τμήματος.

Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου»

Έληξε ο συναγερμός που σήμανε το απόγευμα της Τρίτης μετά από τηλεφώνημα για βόμβα στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» στην πτέρυγα για Covid-19.

Στο νοσοκομείο μετέβη κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών για να ελέγξει τους χώρους της πτέρυγας του κορωνοϊού, ωστόσο δεν διαπιστώθηκε κάτι και έληξε ο συναγερμός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, άγνωστος κάλεσε στο 166 και είπε: «Ποιο νοσοκομείο εφημερεύει σήμερα;».

Ο τηλεφωνητής του ΕΚΑΒ απάντησε ότι εφημερεύει το Παπαγεωργίου. Ο άγνωστος άντρας συνέχισε: «Έχουμε βάλει βόμβα στην πτέρυγα για κορωνοϊό». Αμέσως ειδοποιήθηκε το κέντρο της Άμεσης Δράσης.

«Οι δυνάμεις της Αστυνομίας που έσπευσαν στο σημείο αποχώρησαν, αφού ολοκλήρωσαν την έρευνα. Ως εκ τούτου, η εφημερία που βρίσκεται σε εξέλιξη, συνεχίζεται κανονικά», σημειώνεται στην ανακοίνωση του νοσοκομείου.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share