Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ατύχημα στο Ηράκλειο: Άντρας "καρφώθηκε" σε σιδερόβεργα

Τι συνέβη;

30 Νοεμβρίου 2020 14:59
Ατύχημα στο Ηράκλειο: Άντρας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα τρομακτικό ατύχημα συνέβη στο Ηράκλειο Κρήτης όπου ένας άντρας καρφώθηκε σε σιδερόβεργα ενώ πριν λίγες μέρες στα Άνω Πατήσια ένας άλλος άνδρας έπεσε στις γραμμές του ΗΣΑΠ.

Συγκεκριμένα ο άτυχος άντρας έχει τις αισθήσεις του ενώ στο σημείο βρίσκονται ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό του.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες του flashnews.gr το ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 13.30 στην περιοχή της Θερίσου όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο άνδρας βρέθηκε σε ένα χαντάκι όπου προεξείχε μια σιδερόβεργα με αποτέλεσμα να τον διαπεράσει και να του έχει καρφωθεί στο σώμα.

Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ που έχει φτάσει ήδη στο σημείο ενώ στην περιοχή βρίσκονται και άντρες της ΕΜΑΚ προκειμένου να προχωρήσουν στον απεγκλωβισμό του.

Τραγωδία στο Καματερό: Τα αίτια που οδήγησαν στο θάνατο του 5χρονου

Πριν από λίγες ώρες έγινε ένα ατυχές συμβάν στο Καματερό όπου ένα 5χρονο παιδί έχασε τη ζωή του όταν το χτύπησε ένα λεωφορείο. Επίσης σήμερα Πέμπτη 19 Νοεμβρίου σημειώθηκε ένα τροχαίο στον Μπράλο Φθιώτιδας όπου ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μία νταλίκα.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το CNN Greece, ο Διομήδης Καρακωνσταντής, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδας έκανε λόγο για ένα «τραγικό και ατυχές περιστατικό» σχετικά με το 5χρονο παιδί που παρασύρθηκε από λεωφορείο στο Καματερό.

Σύμφωνα με τον κ. Καρακωνσταντή, το δυστύχημα φέρεται να συνέβη, κατά τις πρώτες πληροφορίες που έχει και ο ίδιος, όταν μια μητέρα με τα παιδιά της κατέβηκαν από το λεωφορείο, επί της λεωφόρου Φυλής 84. Τότε, φαίνεται πως το 5χρονο αγοράκι Ρομά, ξέφυγε της προσοχής της μητέρας του και βρέθηκε στις ρόδες του λεωφορείου, όπως λέει.

Το όχημα κινήθηκε και μόλις ο οδηγός αντιλήφθηκε τι συνέβη, σταμάτησε ακαριαία, ωστόσο ήταν αργά. Το παιδί τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Στο σημείο της τραγωδίας συγκεντρώθηκαν συγγενείς και το κλίμα είναι πολύ βαρύ. Τα ακριβή αίτια της τραγωδία πάντως διερευνώνται.

Τέλος, ο κ. Καρακωνσταντής εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του παιδιού.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share