Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στα Άνω Πατήσια: Άνδρας έπεσε στις γραμμές του ΗΣΑΠ

Τι έγινε;

24 Νοεμβρίου 2020 09:44
Συναγερμός στα Άνω Πατήσια: Άνδρας έπεσε στις γραμμές του ΗΣΑΠ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα τρομακτικό περιστατικό σημειώθηκε πριν λίγη ώρα όπου ένας άνδρας έπεσε στις γραμμές του ΗΣΑΠ στα Άνω Πατήσια. παράλληλα πριν λίγες μέρες ένας 5χρονος έχασε τη ζωή του όταν τον παρέσυρε ένα λεωφορείο.

Συγκεκριμένα λίγο μετά τις 9 το πρωί της Τρίτης 24 Νοεμβρίου ένας άνδρας έπεσε στις γραμμές του ΗΣΑΠ στα Άνω Πατήσια σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για την κατάσταση του, ούτε για πρόκειται για ατύχημα ή απόπειρα αυτοκτονίας.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο άνδρας είναι περίπου 40 ετών. Στο σημείο έσπευσαν 8 πυροσβέστες με 3 οχήματα που ανέσυραν τον άνδρα, ο οποίος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Τραγωδία στο Καματερό: Τα αίτια που οδήγησαν στο θάνατο του 5χρονου

Πριν από λίγες ώρες έγινε ένα ατυχές συμβάν στο Καματερό όπου ένα 5χρονο παιδί έχασε τη ζωή του όταν το χτύπησε ένα λεωφορείο. Επίσης σήμερα Πέμπτη 19 Νοεμβρίου σημειώθηκε ένα τροχαίο στον Μπράλο Φθιώτιδας όπου ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μία νταλίκα.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το CNN Greece, ο Διομήδης Καρακωνσταντής, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδας έκανε λόγο για ένα «τραγικό και ατυχές περιστατικό» σχετικά με το 5χρονο παιδί που παρασύρθηκε από λεωφορείο στο Καματερό.

Σύμφωνα με τον κ. Καρακωνσταντή, το δυστύχημα φέρεται να συνέβη, κατά τις πρώτες πληροφορίες που έχει και ο ίδιος, όταν μια μητέρα με τα παιδιά της κατέβηκαν από το λεωφορείο, επί της λεωφόρου Φυλής 84. Τότε, φαίνεται πως το 5χρονο αγοράκι Ρομά, ξέφυγε της προσοχής της μητέρας του και βρέθηκε στις ρόδες του λεωφορείου, όπως λέει.

Το όχημα κινήθηκε και μόλις ο οδηγός αντιλήφθηκε τι συνέβη, σταμάτησε ακαριαία, ωστόσο ήταν αργά. Το παιδί τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Στο σημείο της τραγωδίας συγκεντρώθηκαν συγγενείς και το κλίμα είναι πολύ βαρύ. Τα ακριβή αίτια της τραγωδία πάντως διερευνώνται.

Τέλος, ο κ. Καρακωνσταντής εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του παιδιού.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share