Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Νεκρός 49χρονος στις Σέρρες μετά από ανατροπή τρακτέρ

Γίνεται έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του

12 Οκτωβρίου 2020 09:48
Νεκρός 49χρονος στις Σέρρες μετά από ανατροπή τρακτέρ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρός ανασύρθηκε 49χρονος στις Σέρρες, όταν το τρακτέρ που οδηγούσε, για άγνωστη αιτία, έπεσε σε πλαγιά με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να τον καταπλακώσει.

Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν από τα μεσάνυχτα σε δασική περιοχή του Δήμου Βισαλτίας Σερρών, ενώ ο άτυχος άνδρας φαίνεται ότι μετέφερε ξύλα. Στο σημείο έφτασε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για την ανάσυρση του 49χρονου.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ερευνώνται από το τοπικό αστυνομικό τμήμα. Διαβάστε επίσης στο Athensmagazine.gr για την τραγωδία στα Τρίκαλα, με έναν 20χρονο να χάνει τη ζωή του μετά από τροχαίο.

Τραγωδία στον Παρνασσό: Νεκρός 49χρονος που πήγε να κόψει ξύλα

Ένας 49χρονος άνδρας από την Πολύδροσο (Σουβάλα) Φωκίδας βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι της Παρασκευής (9/10) σε περιοχή του Παρνασσού όπου είχε μεταβεί για να κόψει ξύλα. Ωστόσο, νωρίς το πρωί ένας ακόμη άντρας βρέθηκε νεκρός στη Λακωνία.

Ο άτυχος άνδρας είχε πάρει το πρωί το αγροτικό του για να μεταβεί στην περιοχή, ωστόσο επειδή αργούσε να επιστρέψει οι δικοί του ανησύχησαν και βγήκαν να τον ψάξουν.

Δυστυχώς οι φόβοι τους επαληθεύτηκαν, καθώς ο άνθρωπός τους βρέθηκε νεκρός πλησίον του αυτοκινήτου του. Σύμφωνα με την αστυνομία που εξέτασε το χώρο, αποκλείστηκε εγκληματική ενέργεια ή κάποιο θανατηφόρο ατύχημα και όλα δείχνουν ότι ο 49χρονος έφυγε από παθολογικά αίτια.

Ωστόσο παραγγέλθηκε νεκροψία - νεκροτομή προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια που έκοψαν τόσο ξαφνικά και πρόωρα το νήμα της ζωής του, όπως μεταδίδει το lamiareport.gr.

Τραγωδία στη Λούτσα: Εντοπίστηκε άνδρας νεκρός μέσα στη θάλασσα

Νεκρός εντοπίστηκε και ανασύρθηκε νωρίς το πρωί από τη θαλάσσια περιοχή της Λούτσας Αττικής ένας 85χρονος, σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα. Ο ηλικιωμένος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς», όπου απλώς οι γιατροί επιβεβαίωσαν τον θάνατό του.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας, ενώ η σορός του άτυχου άνδρα πρόκειται να μεταφερθεί στο Νεκροτομείο Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share