Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στα Τρίκαλα: Νεκρός 20χρονος σε τροχαίο

Είδηση σοκ!

6 Οκτωβρίου 2020 08:07
Τραγωδία στα Τρίκαλα: Νεκρός 20χρονος σε τροχαίο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα τραγικό τροχαίο σημειώθηκε στα Τρίκαλα αργά το βράδυ της Δευτέρας (05.10.2020), στο οποίο ένας 20χρονος σκοτώθηκε, ενώ ακόμα ένα θανατηφόρο τροχαίο έχει σοκάρει και την Ρόδο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος νεαρός Β.Μ. από την Οιχαλία Τρικάλων, γύριζε από Φαρκαδόνα και στη 1:00 περίπου μετά τα μεσάνυχτα, στον περιφερειακό της Κρήνης, το μηχανάκι που οδηγούσε έπεσε πάνω σε κολώνα και το σώμα του εκσφενδονίστηκε, με αποτέλεσμα να προκληθούν βαριά θανάσιμα τραύματα στο σώμα του.

Τον 20χρονο βρήκε περαστικός από την Κρήνη και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ. Το ασθενοφόρο που έφτασε στο σημείο παρέλαβε το παιδί αλλά χωρίς αισθήσεις, και το μετέφερε στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Κανείς δε γνωρίζει μέχρι στιγμής πόση ώρα ήταν εκεί ο 20χρονος και αιμορραγούσε, καθώς και τις συνθήκες που συνέβη το δυστύχημα.

Ο 20χρονος ήταν παιδί πολύτεκνης οικογένειας και αφήνει πίσω του άλλα 3 αδερφάκια.

Βίντεο που κόβει την ανάσα από τροχαίο στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης

Ένα απίστευτο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες το βράδυ στα γνωστά Λιμανάκια της Βουλιαγμένης, στο ύψος της Βάρκιζας, με την παραλιακή λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου να μετατρέπεται, για μια ακόμη φορά, σε... πίστα αγώνων για έναν ανεγκέφαλο οδηγό. Ωστόσο, ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε εχθές στη Ρόδο όταν ένας 43χρονος πήγε να βοηθήσει σε ένα τροχαίο και παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα.

Όπως φαίνεται στο παραπάνω βίντεο, ο οδηγός ενός ασημί Fiat Punto, με κατεύθυνση προς Βουλιαγμένη, μπαίνει στο «πέταλο» με μεγάλη ταχύτητα, αδιαφορώντας πλήρως για τους διερχόμενους οδηγούς και αναβάτες από το αντίθετο ρεύμα.

Έχοντας προφανώς υπερεκτιμήσει τις οδηγικές του ικανότητες, βρίσκεται ακριβώς σε αυτό το αντίθετο ρεύμα, την ώρα που διέρχεται ένα Ford Fiesta. Η μετωπική φαντάζει αναπόφευκτη και η εικόνα κόβει την ανάσα. Την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, τα δύο αυτοκίνητα τρακάρουν πλαγιομετωπικά. Από τον εξοστρακισμό, το Fiat χτυπά και μία διερχόμενη μηχανή, με δύο αναβάτες, και καταλήγει στο πεζοδρόμιο.

Όλα αυτά, μπροστά στα μάτια δεκάδων νέων, που συνωστίζονται στα Λιμανάκια κάθε νύχτα, χωρίς κανένα μέτρο προστασίας από τον κορωνοϊό, για να δουν «θερμόαιμους» οδηγούς να κάνουν... μαγκιές στην άσφαλτο, θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Ευτυχώς, σαν από θαύμα, δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, μόνο ο οδηγός της μοτοσικλέτας έφερε κάποιες αμυχές.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share