Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θανατηφόρο τροχαίο στην Αλεξανδρούπολη

Ασύλληπτη τραγωδία

27 Σεπτεμβρίου 2020 18:03
Θανατηφόρο τροχαίο στην Αλεξανδρούπολη
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Θανατηφόρο τροχαίο με δυο νεκρούς σημειώθηκε το μεσημέρι στην Αλεξανδρούπολη και συγκεκριμένα στον κάθετο άξονα Αρδανίου – Ορμενίου, σε σύγκρουση μηχανής μεγάλου κυβισμού με φορτηγό, στον κόμβο Πέπλου. Επίσης, τραγωδία σημειώθηκε στην Εύβοια, καθώς υπήρξε ένα σοκαριστικό τροχαίο σε μετωπική με μηχανάκια, με αποτέλεσμα έναν νεκρό κι έναν τραυματία.

Σύμφωνα με το evrosnews.gr , πρόκειται για έναν άνδρα και μία γυναίκα ηλικίας περίπου 40 ετών, Έλληνες και οι δύο, που κινούνταν με την μοτοσυκλέτα τους με πολύ μεγάλη ταχύτητα και συγκρούστηκαν με φορτηγό, το οποίο έβγαινε από τον Πέπλο για να κατευθυνθεί προς την Αλεξανδρούπολη.

Ο θάνατος των δύο επιβαινόντων στην μοτοσυκλέτα ήταν ακαριαίος, σύμφωνα με όσα διαπίστωσε το πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που τους παρέλαβε.

Φρικτό τροχαίο στη Νεμέα: Ένας νεκρός και 8 τραυματίες (photo)

Ένας νεκρός και οκτώ τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στον Επαρχιακό δρόμο Νεμέας- Αηδονιών.

Το τραγικό δυστύχημα έγινε στον Επαρχιακό δρόμο ανάμεσα στη Νεμέα και στα Αηδόνια και συνέβη όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε σφόδρα με ένα άλλα για αδιευκρίνιστους μέχρι τώρα λόγους. Σοκ υπήρξε και στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου, αφού έγινε τροχαίο στο ύψος της Νέας Μανωλάδας το βράδυ της Παρασκευής (25/9)

Αποτέλεσμα όπως αναφέρει το korinthostv.gr ήταν ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του, τρία άτομα να τραυματιστούν σοβαρά και πέντε ελαφρύτερα.

Νεκρός 21χρονος σε φρικτό τροχαίο

Τραγωδία σημειώθηκε στο Βόλο, με 21χρονο οδηγό μηχανής να χάνει τη ζωή του σε φρικτό τροχαίο. Επίσης, ένα σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Ακτή Μιαούλη στον Πειραιά.

Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο που κινούνταν με κατεύθυνση από Βόλο προς Αγχίαλο συγκρούστηκε μετωπικά με μηχανή που οδηγούσε 21χρονος άνδρας με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο οδηγός της μοτοσυκλέτας, σύμφωνα με το TheNewspaper.gr

Αμέσως η κυκλοφορία διεκόπη και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, και οχήματα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Βόλου έφτασαν στο σημείο της σύγκρουσης.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 01.20 τα μεσάνυχτα λίγο πριν τη γέφυρα του Σωρού. Ο νεαρός άνδρας φορούσε κράνος, όμως δεν ήταν ικανό να τον προστατεύσει.

Διενεργείται προανάκριση από την Τροχαία Βόλου για τα αίτια που προκάλεσαν το δυστύχημα, ενώ ερευνάται η ταχύτητα των δύο οχημάτων, αφού εικάζεται οτι ήταν υψηλή λόγω της ευθείας και της ώρας.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share