Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

Τραγωδία: Νεκρός από σοκαριστικό τροχαίο με μηχανάκια στην Εύβοια

Σοκ στην περιοχή

27 Σεπτεμβρίου 2020 15:51
Τραγωδία: Νεκρός από σοκαριστικό τροχαίο με μηχανάκια στην Εύβοια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγωδία σημειώθηκε στην Εύβοια, καθώς υπήρξε ένα σοκαριστικό τροχαίο σε μετωπική με μηχανάκια, με αποτέλεσμα έναν νεκρό κι έναν τραυματία.

Το τροχαίο δυστύχημα, όπως αναφέρει το lamiareport.gr, σημειώθηκε λίγο μετά τις 17.00 το απόγευμα του Σαββάτου (26/9) στην οδό 28ης Οκτωβρίου στο Μπούρτζι στην Ευβοία με θύμα έναν 51χρονο δικυκλιστή, ενώ τραγικές στιγμές εξαιτίας τροχαίου έχει ζήσει γνωστή Ελληνίδα.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται το δίκυκλο του 51χρονου συγκρούστηκε μετωπικά με μηχανάκι που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση και οδηγούσε ένας 15χρονος, ο οποίος δεν είχε δίπλωμα.

Μετά τη μοιραία σύγκρουση ο άτυχος 51χρονος έπεσε με δύναμη πάνω σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Ο 15χρονος τραυματίστηκε ελαφρά και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας. Προανάκριση διενεργεί το ΤΤ Χαλκίδας.

Φρικτό τροχαίο στη Νεμέα: Ένας νεκρός και 8 τραυματίες (photo)

Ένας νεκρός και οκτώ τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στον Επαρχιακό δρόμο Νεμέας- Αηδονιών.

Το τραγικό δυστύχημα έγινε στον Επαρχιακό δρόμο ανάμεσα στη Νεμέα και στα Αηδόνια και συνέβη όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε σφόδρα με ένα άλλα για αδιευκρίνιστους μέχρι τώρα λόγους.

Αποτέλεσμα όπως αναφέρει το korinthostv.gr ήταν ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του, τρία άτομα να τραυματιστούν σοβαρά και πέντε ελαφρύτερα.

Νεκρός 21χρονος σε φρικτό τροχαίο

Τραγωδία σημειώθηκε στο Βόλο, με 21χρονο οδηγό μηχανής να χάνει τη ζωή του σε φρικτό τροχαίο.

Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο που κινούνταν με κατεύθυνση από Βόλο προς Αγχίαλο συγκρούστηκε μετωπικά με μηχανή που οδηγούσε 21χρονος άνδρας με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο οδηγός της μοτοσυκλέτας, σύμφωνα με το TheNewspaper.gr

Αμέσως η κυκλοφορία διεκόπη και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, και οχήματα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Βόλου έφτασαν στο σημείο της σύγκρουσης.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 01.20 τα μεσάνυχτα λίγο πριν τη γέφυρα του Σωρού. Ο νεαρός άνδρας φορούσε κράνος, όμως δεν ήταν ικανό να τον προστατεύσει.

Διενεργείται προανάκριση από την Τροχαία Βόλου για τα αίτια που προκάλεσαν το δυστύχημα, ενώ ερευνάται η ταχύτητα των δύο οχημάτων, αφού εικάζεται οτι ήταν υψηλή λόγω της ευθείας και της ώρας.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share