Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Νεκρός ο Γιάννης Ζωζωνάκης!

Τραγικό!

14 Σεπτεμβρίου 2020 12:35
Νεκρός ο Γιάννης Ζωζωνάκης!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την τελευταία του πνοή άφησε χθες ο στρατηγός εν αποστρατεία και πρώην Δήμαρχος Κρουσώνα Γιάννης Ζωζωνάκης.

Ο άξιος αξιωματικός και άνθρωπος της προσφοράς έφυγε από τη ζωή χθες πλήρης ημερών αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κοινό στους δικούς του ανθρώπους.

Ο Γιάννης Ζωζωνάκης είχε θητεύσει ως Δήμαρχος Κρουσώνα θέτοντας τον εαυτό του στην υπηρεσία των πολιτών.

Η κηδεία θα γίνει σήμερα στις 3.00 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό του Αγίου Τίτου στο Ηράκλειο.

Πέθανε η Αγγελική Γιώτη-Νανοπούλου

Έφυγε πρόωρα από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η σύζυγος του δημάρχου Κορινθίων Αγγελική Γιώτη Νανοπούλου. Ενώ, σοκ επικρατεί και στον καλλιτεχνικό κόσμο μετά ον χαμό σπουδαίας Ελληνίδας ηθοποιού.

H σύζυγος του Δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου, διεκομίσθη εσπευσμένα από το σπίτι της στο Νοσοκομείο Κορίνθου αφού υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Οι γιατροί έκαναν ότι μπορούσαν για να την επαναφέρουν στη ζωή αλλά δυστυχώς ήταν πολύ αργά. Ο θάνατός της έχει σκορπίσει θλίψη στην Κορινθία.

Τα θερμά συλλυπητήριά τους προς τον δήμαρχο Κορινθίων, Βασίλη Νανόπουλο και την οικογένειά του, για τον αιφνίδιο θάνατο της συζύγου του Αγγελικής Γιώτη-Νανοπούλου, εκφράζει η Επιτροπή «Ελλάδα 2021» και η πρόεδρός της, Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη. Το τραγικό γεγονός έγινε γνωστό αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης αντιπροσωπείας της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» στην Κορινθία.

Θρήνος: Πέθανε ο Γιάννης Παπαρίζος

Σε ηλικία 78 χρόνων, έφυγε από την ζωή ο γνωστός δικηγόρος Ιωάννης Παπαρίζος. Ωστόσο, θλίψη ξέσπασε και στο χώρο του αθλητισμού καθώς λίγο νωρίτερα "έφυγε" από τη ζωή ο τερματοφύλακας, Νίκος Γιαλαμάς.

Ο άτυχος άνδρας πάλεψε τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο και νικήθηκε. Αφήνει πίσω του τα δύο του παιδιά, Μαρίτα, η οποία είναι Λυρική καλλιτέχνις και Αλέξανδρο, κιθαριστή – μαέστρο, και τη σύζυγό του Ανθούλα. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share