Κυριακή, 05 Μαΐου 2024

Φωτιά κοντά σε σπίτια και ξενοδοχεία στην Κρήτη

Συμβαίνει τώρα!

27 Αυγούστου 2020 15:40
Φωτιά κοντά σε σπίτια και ξενοδοχεία στην Κρήτη
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Φωτιά έχει ξεσπάσει στην Αγία Πελαγία της Κρήτης, η οποία μάλιστα βρίσκεται κοντά σε σπίτια σε ξενοδοχεία, έχοντας ξεκινήσει υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Το πύρινο μέτωπο μαίνεται κοντά σε κατοικίες, σε τουριστική περιοχή, όπως μετέδωσε το cretalive.gr.

Επί τόπου επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής που έσπευσαν στο σημείο, ενώ φωτιά είχε ξεσπάσει και στο Αγρίνιο.

Αναλυτικά, στην κατάσβεση συμμετέχουν 35 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 11 οχήματα, αλλά και πυροσβεστικό ελικόπτερο.

Σημειώνεται ότι οι καπνοί έγιναν ορατοί και σε λουόμενους στην παραλία της Αμμουδάρας, σύμφωνα με το τοπικό Μέσο.

Θρίλερ στην Αχαΐα: Ερπυστριοφόρο της Πυροσβεστικής χτύπησε άνδρα

Θρίλερ επικρατεί στην Αχαΐα και την περιοχή των Μεντζένων, καθώς ερπυστριοφόρο της Πυροσβεστικής χτύπησε άνδρα, ο οποίος τώρα χειρουργείται στο πόδι.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ένας άνδρας που συμμετείχε στη κατάσβεση της φωτιάς στην Καλλιθέα, τραυματίστηκε κατά την διάρκεια εκφόρτωσης ερπυστριοφόρου οχήματος της Πυροσβεστικής κοντά στην Πλατανόβρυση, προκειμένου να ξεκινήσει διαδικασία δημιουργίας αντιπυρικών ζωνών. Το όχημα υποχώρησε με αποτέλεσμα να πέσει πάνω του και να τον τραυματίσει σοβαρά στα πόδια.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον άτυχο άνδρα στον νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας». Σύμφωνα με πληροφορίες,έχει υποστεί συντριπτικό κάταγμα στο πόδι και αυτή τη στιγμή χειρουργείται από τους γιατρούς του Νοσοκομείου.

Φωτιά στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή της Θεσσαλονίκης

Άχυρα καίει η φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι σε δύο αποθήκες εντός των εγκαταστάσεων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, ανατολικά της Θεσσαλονίκης.

Στο σημείο εξακολουθούν να επιχειρούν δυνάμεις πυρόσβεσης, ενώ η περιοχή είχε καλυφθεί από μαύρους καπνούς.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική από τη φωτιά δεν κινδύνευσε ανθρώπινη ζωή. Μόλις ολοκληρωθεί η επιχείρηση κατάσβεσης θα ξεκινήσει η έρευνα για τα αίτια που την προκάλεσαν.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share