Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τρίκαλα: Νεκρός 50χρονος οδηγός ΙΧ που έπεσε πάνω σε κολόνα της ΔΕΗ

Η κολόνα κατέρρευσε πάνω στο όχημα

18 Αυγούστου 2020 21:30
Τρίκαλα: Νεκρός 50χρονος οδηγός ΙΧ που έπεσε πάνω σε κολόνα της ΔΕΗ

Ένα θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Τρίτης στην επαρχιακή οδό Μεγαλοχωρίου-Πατουλιάς στα Τρίκαλα, με θύμα έναν 50χρονο.

Σύμφωνα με το TV10.gr, το Ι.Χ., με οδηγό έναν 50χρονο με καταγωγή από το Λόγγο, εξετράπη της πορείας του κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έπεσε πάνω σε κολόνα της ΔΕΗ και, στη συνέχεια, ανετράπη σε παρακείμενο χωράφι. Ακόμα ένα θανατηφόρο τροχαίο που σημειώνεται σήμερα, αφού και ένας 26χρονος βρήκε τραγικό θάνατο στη Λαμία.

Μάλιστα, η κολόνα κατέρρευσε πάνω στο όχημα και ο οδηγός εγκλωβίστηκε μέσα σε αυτό. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και μετά από πολύωρη προσπάθεια απεγκλώβισαν τον οδηγό που δυστυχώς ήταν νεκρός.

Θανατηφόρο τροχαίο στα Τρίκαλα

Θανατηφόρο τροχαίο στα Τρίκαλα

Posted by TV 10 Θεσσαλίας on Tuesday, August 18, 2020

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε την σορό του ενώ το τμήμα τροχαίας διενεργεί προανάκριση για τα αίτια του συμβάντος.

Φρικτό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη με έναν νεκρό (Video)

Φρικτό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε, στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών το βράδυ του Σαββάτου, όταν αυτοκίνητο που κινείτο στο ρεύμα προς Χαλκιδική, έφυγε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω σε 4 ΙΧ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, ένας 55χρονος άντρας έχασε την ζωή του, με τον θάνατό του να είναι ακαριαίος. Η σορός του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, σε ένα από τα οχήματα επέβαινε και παιδί. Επίσης, τραγικό θάνατο σε φρικτό τροχαίο βρήκε ένας 48χρονος άνδρας στο Ηράκλειο της Κρήτης

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Αποκεφαλίστηκε 40χρονος οδηγός μηχανής - Φρικτό τροχαίο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης

Ένα σοκαριστικό τροχαίο με θύμα 40χρονο οδηγό μοτοσυκλέτας, έγινε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στη Γλυφάδα.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να βρεθεί πάνω στις προστατευτικές μπάρες όπως αναφέρει το notia.gr.

Οι αστυνομικοί της Τροχαίας και οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο, συγκλονίστηκαν από τις εικόνες που αντίκρισαν. Επίσης, ένα τραγικό τροχαίο σημειώθηκε στην Αμάρυνθο της Ερέτριας με αποτέλεσμα ο 32χρονος οδηγός του οχήματος να χάσει τη ζωή του.

Τι λένε οδηγοί που περνούσαν από το σημείο

«Περνούσα από εκεί. Σοκαριστικό. Ανοιγμένο κεφάλι στην άκρη του πεζοδρομίου. Φαινόταν σαν κάποιος να χτύπησε από πίσω την μηχανή του, γιατί είχε τσακίσει η ουρά του GSXR» ανέφερε διερχόμενος οδηγός.

«Εγώ πέρασα λίγο μετά της 21.00 από τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης με κατεύθυνση προς την Αθήνα και είδα ένα διαμελισμένο σώμα μοτοσυκλετιστή. Υπήρχε κράνος και μηχανή στην άσφαλτο σε διαφορετικά σημεία. Δε ξέρω αν είναι το ίδιο, αδυνατώ να πιστέψω την εικόνα που είδα» είπε άλλος διερχόμενος οδηγός.

«Τραγική εικόνα…. πέρασα μόλις έγινε… προφανώς αποκεφαλίστηκε στην προστατευτική μπάρα. Σώμα, κράνος, μηχανή αλλού».

Από το Α’ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής αναζητείται υλικό από κάμερες ασφαλείας για να διαπιστωθεί αν κάποιο αυτοκίνητο χτύπησε τη μοτοσυκλέτα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share