Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: 80χρονος βούτηξε από σκάφος και πέθανε

Τι συνέβη;

4 Αυγούστου 2020 17:39
Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: 80χρονος βούτηξε από σκάφος και πέθανε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θρίλερ υπήρξε στη Θεσσαλονίκη, με έναν 80χρονο να βουτά από σκάφος και να πεθαίνει το μεσημέρι της Τρίτης (4/8).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το GRTimes.gr, ένας άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, λίγο πριν τις 15.30, ενώ με τραγικό τρόπο έχασε τη ζωή του ένας 86χρονος αγνοούμενος.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο 80χρονος άνδρας, φαίνεται πως ξεκίνησε με το σκάφος του και αφού διένυσε περίπου 30-50 μέτρα από την προβλήματα, ένα σχοινί μπλέχτηκε στην προπέλα. Τότε, σταμάτησε και βούτηξε στη θάλασσα για να προσπαθήσει να το βγάλει.

Σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, ο άνδρας φαίνεται πως έχασε τις δυνάμεις και στη συνέχεια τις αισθήσεις του. Δύο γυναίκες που αντιλήφθηκαν το περιστατικό, βούτηξαν για να βγάλουν τον 80χρονο από το νερό. «Τον έπιασαν και τον τοποθέτησαν πάνω στο σκάφος, ωστόσο, δε κατάφεραν να του σώσουν τη ζωή», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας στο GRTimes.gr.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο άνδρας φαίνεται να ήταν γνωστός ιστιοπλόος της περιοχής.

Στο σημείο έσπευσε η Άμεση Δράση, δυνάμεις του Λιμενικού και το ΕΚΑΒ.

Τα αίτια θανάτου και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο άνδρας έχασε τη ζωή του διερευνώνται.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 21χρονος νεκρός σε τροχαίο

Τραγωδία σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (2/8), με έναν 21χρονο να πεθαίνει σε φοβερό τροχαίο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Grtimes.gr, όταν το αυτοκίνητό του εξετράπη της πορείας του, στο 17ο χλμ της Περιφερειακής Οδού, στο ύψος των «Κωνσταντινοπολίτικων», προσέκρουσε σε κράσπεδο και στο ανάχωμα και στη συνέπεια ανατράπηκε, ενώ και στην Κρήτη έχασε τη ζωή του επιβάτης μοτοσικλέτας.

Το θανατηφόρο ατύχημα συνέβη αργά το βράδυ και συγκεκριμένα στη 01:40 στις 2/8/2020.

Σπάραξαν καρδιές στην κηδεία πατέρα και κόρης που σκοτώθηκαν σε τροχαίο

Συγκλονισμένοι οι πιστοί και οι ιερείς του ιερού ναού Παναγίας Ελεούσας στην Αγία Βαρβάρα, από τον τραγικό θάνατο που βρήκαν στην άσφαλτο ο συνεφημέριος τους, πατήρ Εμμανουήλ Τρεπέτης και η 46χρονη κόρη του, σε τροχαίο δυστύχημα στην ΠΑΘΕ και συγκεκριμένα στο ύψος των διοδίων του Αιγινίου Πιερίας.

Η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του ιερέα και της κόρης του σκόρπισε την θλίψη σε όλη τη ενορία της Αγίας Βαρβάρας που μόνο τα καλύτερα έχει να θυμάται από την προσωπικότητα και το πολυετές έργο του.

Για τον λόγο αυτό η ενορία μέσα από την σελίδα που διατηρεί στο μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποφάσισε να τον αποχαιρετήσει και να καλέσει τους πιστούς στο τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών τους που θα πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί:

“Εκοιμήθη εν Κυρίω ο πατήρ Εμμανουήλ Τρεπέτης

Πενθεί σήμερα η ενορία μας ύστερα από την τραγική είδηση του αιφνιδίου θανάτου του αγαπητού μας συνεφημερίου π.Εμμανουήλ Τρεπέτη και της θυγατρός του ύστερα από τροχαίο δυστύχημα.

Προσευχόμαστε όπως ο Κύριος κατατάξει αυτούς εν σκηναίς δικαίων και αγίων.

Αύριο, Τετάρτη 29 Ιουλίου θα τελεσθεί Θεία Λειτουργία και Τρισάγιο υπέρ Αναπαύσεως των ψυχών τους”.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το τροχαίο σημειώθηκε στις 08:45 το πρωί της Τρίτης (28.07.2020) κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 70χρονος ιερέας και στο οποίο βρισκόταν και η 46χρονη κόρη του, ανατράπηκε και αφού αναποδογύρισε, σκότωσε ακαριαία τον άτυχο άνδρα και τραυμάτισε σοβαρά την κόρη του, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο.

Το ίδιο αυτοκίνητο επέβαινε και ο 20χρονος γιος της άτυχης γυναίκας, ο οποίος τραυματίστηκε επίσης. Χρειάστηκε μάλιστα να τον απεγκλωβίσει η πυροσβεστική από το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο. Τα τραύματά του δεν απειλούν τη ζωή του.

Το αυτοκίνητο κατευθυνόταν προς τη Θεσσαλονίκη και το τροχαίο συνέβη λίγο πριν από τα διόδια.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share