Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: 23χρονος φοιτητής έκανε βουτιά θανάτου από τις εστίες

Τραγωδία στη συμπρωτεύουσα

24 Ιουλίου 2020 15:34
Σοκ στη Θεσσαλονίκη: 23χρονος φοιτητής έκανε βουτιά θανάτου από τις εστίες
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Σοκ προκαλεί στη Θεσσαλονίκη ο θάνατος ενός 23χρονου φοιτητή, ο οποίος έκανε βουτιά από τις εστίες του ΑΠΘ, όπου έμενε, με το περιστατικό να λαμβάνει τόπο χθες (23/7).

Άγνωστες είναι μέχρι στιγμής οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο νεαρός βρέθηκε στο κενό, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας, ενώ προ ημερών στη συμπρωτεύουσα 55χρονος πέθανε σε φρικτό τροχαίο.

Αρπαγή 10χρονης: «Καίει» την 33χρονη η κατάθεση του πρώην συζύγου - Ένα δεύτερο παιδί... (Video)

Το κουβάρι των επαφών που είχε μέσω διαδικτύου η 33χρονη κατηγορούμενη για την απαγωγή της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη, ξετυλίγουν βήμα προς βήμα οι αστυνομικοί, με τον πρώην σύζυγό της να την «καίει» με την κατάθεσή του.

Οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή είχε χρησιμοποιήσει η γυναίκα που κρατείται στις φυλακές της Θήβας και μπορεί να περιέχει στοιχεία επικοινωνιών, εξετάζεται εξονυχιστικά στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ..

Πριν από λίγα 24ωρα ο πρώην σύζυγος της 33χρονης κλήθηκε από τις δικαστικές Αρχές να καταθέσει όσο γνωρίζει για τη μετά το διαζύγιο πορεία της 33χρονης, αλλά και τις υποψίες του για το τι μπορεί να συνέβη με την απαγωγή της 10χρονης.

Όσο προχωρά η έρευνα της υπόθεση αποκαλύπτεται πως πέρα από τη 10χρονη και ένα δεύτερο παιδί, αυτό της 33χρονης περνούσε δύσκολες στιγμές κοντά της. Ο φόβος που φώλιαζε και στην ψυχή αυτού του ανήλικου παιδιού φαίνεται και από την έκθεση της ψυχολόγου που το παρακολουθεί και ήδη βρίσκεται στα χέρια της ανακρίτριας.

Την ίδια στιγμή η 10χρονη εξακολουθεί να βρίσκεται σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων έχοντας για συντροφιά τον μικρότερο αδελφό της.

Απαγωγή 10χρονης: «Δεν δρούσε μόνη της η 33χρονη - Έπαιρνε εντολές» - Ραγδαίες εξελίξεις (Video)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση αρπαγής της 10χρονης από την 33χρονη «κοκκινομάλλα» στην Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, ανατριχιάζουν τα λόγια του πρώην συζύγου της 33χρονης.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Mega, αξιωματικοί της υπόδιεύθυνσης ηλεκτρονικού εγκλήματος έχουν εντοπίσει ηλεκτρονικά ίχνη της 33χρονης κατηγορουμένης που μπορεί να συνδέονται με διεθνές κύκλωμα παιδεραστίας. Από τις τρεις διαδικτυακές επαφές της κατηγορουμένης, η μία εντοπίζεται στην βόρεια Ευρώπη όπου πρόσφατα αποκαλύφθηκε διεθνές κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.

«Προσπαθεί να εμπλέξει εμένα και το παιδί μου για να καλύψει κάτι άλλο που κρύβεται από πίσω. Και σίγουρα πιστεύω ότι δεν ήταν μόνη της» λέει ο πρώην σύζυγος της 33χρονης.

«Δεν δρούσε μόνη της - Έπαιρνε εντολές»

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, η δικηγόρος της οικογένειας της 10χρονης, Ανθούλα Ανάσογλου, σχετικά με τα στοιχεία για κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας ανέφερε ότι εκεί οδηγούν όλα τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

«Η άρση του τραπεζικού απορρήτου θα δείξει τα πάντα. Είναι φανερό ότι υπήρχε μια οικονομική ευμάρεια. Η κίνηση των λογαριασμών θα δείξει ποιοι τοποθετούσαν χρήματα και από πού προέρχονται».

Η κυρία Ανάσογλου σημείωσε πως η 33χρονη ακολουθούσε εντολές, και προς αυτή την κατεύθυνση δείχνουν τα γεγονότα, όπως η καταστροφή του λάπτοπ της 33χρονης που έγινε στο σημείο όπου συνελήφθη και όχι στη Θεσσαλονίκη. «Αυτό δείχνει ότι η συγκεκριμένη γυναίκα έπαιρνε από κάπου οδηγίες και δεν δρούσε μόνη της. Οι κινήσεις της δεν είναι τυχαίες».

Η συνήγορος της οικογένειας της 10χρονης σημείωσε πως η άρση του απορρήτου είναι μια χρονοβόρα διαδικασία, ωστόσο η ανάκριση κινείται στον σωστό δρόμο.

Επίσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star και της Τασούλας Παπανικολάου, οι αρχές έχουν την πληροφορία ότι η 33χρονη φερόμενη ως απαγωγέας από τον Φεβρουάριο και μετά διατηρεί τραπεζικό λογαριασμό σε τράπεζα εκτός Ελλάδος.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ήδη έχει σταλθεί αίτημα ώστε να γίνει ταυτοποίηση και να ζητηθεί η άρση της κίνησης του λογαριασμού. Μάλιστα, οι αστυνομικοί γνωρίζουν ότι για να φτάσουν το κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας που υποψιάζονται ότι κρύβεται πίσω από την απαγωγή θα πρέπει να ακολουθήσουν τη διαδρομή του χρήματος.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share