Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απαγωγή 10χρονης: Οι αρχές ψάχνουν για τραπεζικούς λογαριασμούς της 33χρονης στο εξωτερικό

Τι βρήκαν οι αρχές;

13 Ιουλίου 2020 22:02
Απαγωγή 10χρονης: Οι αρχές ψάχνουν για τραπεζικούς λογαριασμούς της 33χρονης στο εξωτερικό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η 33χρονη που κατηγορείται για την απαγωγή της 10χρονης μαθήτριας στη Θεσσαλονίκη, είναι πιθανό να έχει κάποιο τραπεζικό λογαριασμό σε τράπεζα εκτός Ελλάδος, όπου και κρύβει αστρονομικά ποσά.

Στάλθηκε αίτημα να γίνει και η ταυτοποίηση και να ζητηθεί και η άρση της κίνησης του λογαριασμού, για να ακολουθήσουν τη διαδρομή του χρήματος, και να καταλήξουν στο κύκλωμα που βρίσκεται από πίσω, ενώ η υπόθεση παίρνει νέα τροπή.

Υπενθυμίζεται ότι τα ποσά που ξόδευε η 33χρονη ήταν υπέρογκα, και έκανε μέχρι και την οικογένεια της να αναρωτιέται που τα βρήκε, ενώ στη σύλληψή της είχε πάνω της σε μετρητά 7.000 ευρώ.

Ο δικηγόρος της, Βασίλης Νουλέζας, ισχυρίστηκε ότι ολοκληρώθηκε η άρση στους δύο λογαριασμούς που διαθέτει η εντολέας του στην Ελλάδα και δεν εντοπίστηκε κάτι ύποπτο. Υπάρχει μόνο μια κίνηση αλλά είναι μικρή, της τάξης των 100 και 200 ευρώ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star.

Πηγή: Star

Aρπαγής 10χρονης: Στους λογαριασμούς, στα κινητά και στον υπολογιστή οι «απαντήσεις» για την 33χρονη - Στο «κυνήγι» της διαδρομής του χρήματος (Video)

Η διαδρομή του χρήματος που θα αποκαλυφθεί μετά την άρση του τραπεζικού απορρήτου των λογαριασμών της 33χρονης, που κατηγορείται για την απαγωγή της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη, δεν αποκλείεται να οδηγήσει στους συνεργούς της. Την ίδια ώρα η 33χρονη ξεσπάει μέσα από τη φυλακή και κάνει δηλώσεις που αναστατώνουν.

Η δικηγόρος της οικογένειας της 10χρονης εκτιμά πως η εισαγγελέας θα δώσει το πράσινο φως και για άλλες ενέργειες που θα αποκαλύψουν και άλλα εμπλεκόμενα πρόσωπα. «Ζητήθηκε από την πολιτική αγωγή, ταυτόχρονα με την άρση απορρήτου των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων και την ανεύρεση του σκληρού δίσκου του laptop της, ζητήσαμε να γίνει και άρση τραπεζικού απορρήτου για να δούμε αν και πού είχε χρήματα η κατηγορούμενη» δήλωσε στο Mega η δικηγόρος της οικογένειας της 10χρονης, Ανθούλα Ανάσογλου.

Η 10χρονη εξακολουθεί να βρίσκεται σε δομή φιλοξενίας, όπου μπορούν να την επισκέπτονται μόνο συγκεκριμένα άτομα από την οικογένειά της, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ζητά συχνά τη μητέρα της.

Η 33χρονη που κρατείται σε κελί απομόνωσης στις φυλακές της Θήβας επιμένει πως δεν είχε σκοπό να βλάψει τη 10χρονη. Ωστόσο άνθρωποι που την γνώριζαν αναφέρουν πως κατά διαστήματα ύποπτα άτομα επισκέπτονταν την 33χρονη. «Κάποιος ερχόταν στο σπίτι με ένα άσπρο 4Χ4, ήταν κουρεμένος γουλί. Ήταν ανίκανη να δράσει μόνη της, μάλλον το πήρε πάνω της για να καλύψει κάποιον ή την απείλησαν» δήλωσε γείτονάς της στο Mega.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί και η ανάκτηση σημαντικών δεδομένων από τα κινητά τηλέφωνα και τον υπολογιστή της 33χρονης, που θα αποκαλύψουν τόσο τις επαφές που είχε η ίδια με άλλα πρόσωπα κατά τη διάρκεια της απαγωγής, αλλά και το τι βιντεοσκοπήθηκε ή μεταδόθηκε μέσω διαδικτύου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share