Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τραγωδία: Βρέθηκε πτώμα στον Κορινθιακό Κόλπο

Συναγερμός στο Λιμενικό Σώμα

23 Ιουλίου 2020 11:19
Τραγωδία: Βρέθηκε πτώμα στον Κορινθιακό Κόλπο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (23/7), με το Λιμενικό να δέχεται συναγερμό, αφού εντοπίστηκε πτώμα στον Κορινθιακό Κόλπο.

Σύμφωνα με το Hlektra.gr, εντοπίστηκε πτώμα το οποίο βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο σήψης να επιπλέει στον Κορινθιακό Κόλπο, ενώ φρίκη προκαλεί η είδηση του διαμελισμένου πτώματος που βρέθηκε σε ταράτσα.

Πρόκειται για πτώμα άνδρα, περίπου 55 ετών το οποίο εντοπίστηκε να επιπλέει χωρίς ρούχα στην περιοχή κοντά στην παραλία ανάμεσα στην Ποσειδωνία και το Λουτράκι.

Το πτώμα δεν έχει περισυλλεγεί ακόμη, καθώς το Λιμενικό σπεύδει στο σημείο.

Πηγή: Hlektra.gr

Θρίλερ στα Τρίκαλα: Βρέθηκε πτώμα γυναίκας σε εκκλησία (Video)

Συναγερμός σήμανε στις αστυνομικές αρχές στα Τρίκαλα μετά τον εντοπισμό ενός πτώματος νεαρής γυναίκας. Επίσης, πριν λίγες μέρες είχε εντοπιστεί πτώμα με σακούλα στο κεφάλι στον Πειραιά.

Η σορός βρέθηκε στον λόφο του Προφήτη Ηλία, έξω από εκκλησάκι, από εργαζομένους του δήμου που εκτελούσαν εργασίες καθαριότητας στον χώρο.

Αστυνομικοί έχουν αποκλείσει το χώρο, ενώ άνδρες της Ασφάλειας ελέγχουν το πτώμα. Η νεαρή γυναίκα φέρεται να έχει χτυπήματα στο πρόσωπα και μώλωπες σε σημεία του σώματός τους, όπως μετέδωσε το trikalavoice.gr. Τα πρώτα στοιχεία «δείχνουν» εγκληματική ενέργεια, σύμφωνα με τον τοπικό ιστότοπο.

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε πτώμα άνδρα (Video)

Ένα πτώμα σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε δίπλα σε έλος, πίσω από το στρατόπεδο Κακιούζη, στη Θεσσαλονίκη. Επίσης, θρίλερ έχουμε και στην Αττική με το πτώμα επίσης ενός 53χρονου άνδρα να εντοπίζεται στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Θυμαρίου Παλαιάς Φώκαιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, το πτώμα ανήκει σε άνδρα, ηλικίας περίπου 60 ετών. Το πτώμα εντόπισε στο ύψος της πύλης λιμανιού 16 περαστικός ο οποίος κινούνταν στον δρόμο Θεσσαλονίκης- Καλοχωρίου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η σορός φέρει οπές στο πρόσωπο, οι οποίες σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις προήλθαν από τη σήψη του πτώματος.

Στο σημείο έσπευσε το κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, το οποίο και εξέτασε τον χώρο. Φως στα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου άνδρα αναμένεται η ρίξει η διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share