Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νέα τραγωδία συγκλονίζει την Ρόδο: Νεκρό νεαρό παλικάρι σε τροχαίο

Είδηση σοκ!

20 Ιουλίου 2020 08:40
Νέα τραγωδία συγκλονίζει την Ρόδο: Νεκρό νεαρό παλικάρι σε τροχαίο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέο τροχαίο δυστύχημα συγκλονίζει και πάλι το νησί της Ρόδου καθώς λίγο μετά τις 17:20, έχασε τη ζωή του νεαρός οδηγός μοτοσικλέτας που κινούνταν από την περιοχή του Mόντε Σμιθ προς το ΜΗ.ΔΙΑ.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αρμόδιοι της Τροχαίας, το δυστύχημα σημειώθηκε όταν ο ο 27χρονος οδηγός, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, βγήκε εκτός δρόμου και προσέκρουσε σε δέντρο. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα και εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα ο οδηγός. Τα στοιχεία του δεν έχουν γίνει γνωστά.

Στο σημείο βρίσκεται αυτή την ώρα κλιμάκιο της Τροχαίας Ρόδου και διενεργεί έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η νέα τραγωδία για το νησί! Μάλιστα σοβαρό τροχαίο είχε και γνωστός Έλληνας μπασκετμπολίστας.

Θανατηφόρο τροχαίο έξω από τα Ιωάννινα - 2 νεκροί

Ένα θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα έγινε το πρωί της Παρασκευής 17 Ιουλίου στην Ιόνια Οδό, στο ρεύμα προς Ιωάννινα, μεταξύ Τερόβου και Γοργόμυλου. Ο τραγικός απολογισμός είναι δύο νεκροί και ένας τραυματίας.

Το όχημα στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα εξετράπη της πορείας του. Από το όχημα ανασύρθηκε νεκρό το ένα άτομο, ενώ το δεύτερο κατέληξε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Ο τρίτος τραυματίας νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση στο ίδιο νοσοκομείο. Ακόμα ένας 55χρονος έχασε τη ζωή του σε φρικτό τροχαίο νωρίτερα μέσα στη μέρα.

Στο όχημα επέβαιναν τρεις αλλοδαποί από τη Σομαλία, με κατεύθυνση προς Ιωάννινα.Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, καθώς και οχήματα της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Για αρκετή στην Ιόνια Οδό, στο ύψος του δυστυχήματος, η κυκλοφορία διεκόπη με αποτέλεσμα να σχηματιστούν ουρές χιλιομέτρων.

Τραγωδία στην Ηλεία: Νεκρός 16χρονος σε τροχαίο

Τραγωδία σημειώθηκε στην Ηλεία με έναν 16χρονο να χάνει τη ζωή του σε φρικτό τροχαίο που σημειώθηκε στην εθνική οδό Πύργου-Πατρών, στο ύψος της Μανωλάδας. Επίσης, θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του PatrisNews ο νεαρός κατέληξε μέσα στο ασθενοφόρο, στη διαδρομή προς το νοσοκομείο του Άγιου Ανδρέα Πατρών.

Πάντα με τις πηγές ο 16χρονος υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Την ίδια ώρα, ο παππούς του 16χρονου και οδηγός του δικύκλου, λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του, οι γιατροί, έκριναν αναγκαίο να προχωρήσουν σε ακρωτηριασμό του αριστερού του κάτω άκρου.

Να σημειωθεί – σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής, πως στο σημείο που σημειώθηκε το σοβαρό τροχαίο, στη διασταύρωση Ψάρι-Βάρδα, τα φανάρια, εδώ και μέρες δεν λειτουργούν.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share