Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ηράκλειο: Φρικτό τροχαίο με ένα νεκρό και τραυματίες - Σμπαράλια τα ΙΧ (photos+video)

Εικόνες που κόβουν την ανάσα!

14 Ιουλίου 2020 13:53
Ηράκλειο: Φρικτό τροχαίο με ένα νεκρό και τραυματίες - Σμπαράλια τα ΙΧ (photos+video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 21.00 χθες το βράδυ με εγκλωβισμό τραυματιών στο Ηράκλειο.

Το τροχαίο σημειώθηκε στο δρόμο προς ΠΑΓΝΗ, όταν δύο αυτοκίνητα για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο συγκρούστηκαν. Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν η ανατροπή των δύο οχημάτων.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ αλλά και όχημα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό των ανδρών που επέβαιναν στα αυτοκίνητα. O οδηγός του ενός οχήματος άφησε την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, ενώ ο οδηγός του δεύτερου οχήματος είναι σοβαρά τραυματίας.

Την ίδια ώρα σοκαριστικό τροχαίο είχαμε και στην Θεσσαλονίκη.

Θεσσαλονίκη: Νεκρός οδηγός ΙΧ μετά από σύγκρουση με φορτηγό

Ένας 40χρονος άνδρας βρήκε τραγικό θάνατο όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε συγκρούστηκε με φορτηγό, σε παράδρομο της Εγνατίας Οδού, στο ύψος του Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ακόμα ένας άνδρας έχασε τη ζωή του, μετά από έναν 33χρονο σε φρικτό τροχαίο με μηχανή. Τον ανέσυραν νεκρό πυροσβέστες που κλήθηκαν στο σημείο, ενώ αδιευκρίνιστες παραμένουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συγκρούστηκαν τα δύο οχήματα.

Θανατηφόρο τροχαίο για 33χρονο οδηγό μοτοσικλέτας

Ένας 33χρονος άνδρας έχασε τα ξημερώματα τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στη Νάουσα. Βυθισμένη στη θλίψη είναι και η τοπική κοινωνία των Τρικάλων μετά την είδηση του θανάτου της 19χρονης Μάρθας Πουμάνα σε τροχαίο.

Όλα συνέβησαν (περίπου στις στις 04:40) όταν η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο άτυχος άντρας ξέφυγε από την πορεία της και ανατράπηκε. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφθασε μετά από 35 λεπτά

Οι περίοικοι ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία και το ΕΚΑΒ, αλλά το ασθενοφόρο άργησε 35 λεπτά, σύμφωνα με το foninaousas.gr.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share