Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στη Νεράτζα Κορινθίας -Πυροβόλησαν επιχειρηματία

Τι συνέβη;

15 Ιουλίου 2020 16:55
Συναγερμός στη Νεράτζα Κορινθίας -Πυροβόλησαν επιχειρηματία

Πυροβολισμούς δέχθηκε ένας επιχειρηματίας στην Νεράτζα Κορινθίας, και έχει σημάνει συναγερμός στην περιοχή. Ποια η κατάστασή του;

Όπως αναφέρει το Hlektra.gr, ο επιχειρηματίας δέχθηκε τρεις σφαίρες, οι δύο εκ των οποίων τον βρήκαν στα πόδια. Ο επιχειρηματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κορίνθου με τις ίδιες πληροφορίες να αναφέρουν ότι βρίσκεται εκτός κινδύνου. Να επισημάνουμε ότι πυροβολισμοί είχαν πέσει και πριν λίγο καιρό και στα Άνω Λιόσια, και ένας άνδρας τραυματίστηκε.

Τραγωδία: Πυροβόλησαν και σκότωσαν αγοράκι ενός έτους

Μια φοβερή τραγωδία έλαβε τόπο στις ΗΠΑ, με έναν άνδρα να πυροβολεί μέσα από αυτοκίνητο εναντίον μίας παρέας, σκοτώνοντας έτσι ένα αγοράκι που ήταν μόλις ενός έτους.

Το περιστατικό έλαβε τόπο στο Μπρούκλιν και το παιδί δεν άντεξε και άφησε σήμερα (13/7) την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Maimonides σύμφωνα με τη New York Post, ενώ συγκλονιστική είναι η ιστορία, όπου 6χρονο αγόρι συνέθλιψε το κρανίο ενός 4χρονου κοριτσιού.

Από την επίθεση τραυματίστηκαν σε αστράγαλο, κοιλιά και πόδι και τρεις άνδρες ηλικίας 27, 35 και 36 ετών, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, χωρίς να είναι σε κίνδυνο η ζωή τους.

Σε παρόμοια περιστατικά στην ίδια πόλη και το Χάρλεμ τραυματίστηκαν χθες δύο αγόρια ηλικίας 12 και 15 ετών.

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Νεκρός 6χρονος από πυροβολισμούς

Ένας 6χρονος στις ΗΠΑ έπεσε νεκρός από ανταλλαγή πυροβολισμών στο Σαν Φρανσίσκο. Μακελειό σημειώθηκε και στη Βρετανία καθώς τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και τρεις ακόμη τραυματίστηκαν σοβαρά όταν ένας άνδρας άρχισε να μαχαιρώνει κόσμο.

Το 6χρονο αγόρι και ένα ακόμη άτομο δέχθηκαν πυρά από σφαίρες και μεταφέρθηκαν στο πιο κοντινό νοσοκομείο. Το παιδί υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ το άλλο άτομο εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, αλλά χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

Φρικιαστικό έγκλημα: Μωρό δύο ετών βρέθηκε νεκρό σε κάδο σκουπιδιών (Video)

Ένα φρικιαστικό έγκλημα σημειώθηκε στο Τέξας των ΗΠΑ, καθώς μωρό δύο ετών βρέθηκε νεκρό σε κάδο απορριμμάτων, δίπλα από εκκλησία στο Γουάκο! Επίσης, ένα φρικιαστικό έγκλημα σημειώθηκε στη Βρετανία, όταν ένας άνδρας βγήκε εκτός εαυτού και έκοψε τον λαιμό της γυναίκας και της κόρης του.

Μάλιστα το ακόμη πιο αποτρόπαιο στοιχείο είναι το γεγονός ότι η μητέρα του θεωρείται ύποπτη για το έγκλημα, γι' αυτό και συνελήφθη από τις Αρχές. Η 35χρονη Λάουρα Σάντσεζ συνελήφθη την Τρίτη (2/6) και κατηγορείται για κακούργημα πρώτο βαθμού ανακοίνωσε εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος της περιοχής.

Όπως αναφέρουμε και πιο πάνω η 35χρονη κατηγορείται για τον θάνατο του δύο ετών γιου της, του οποίου την εξαφάνιση είχε δηλώσει το απόγευμα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η εκκλησία βρίσκεται λιγότερο από 4 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο που δήλωσε η μητέρα του παιδιού ότι είδε τελευταία φορά τον γιο της. Μάλιστα ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι πήγε τον γιο της στις τουαλέτες του πάρκου και πως μετά τα ίχνη του χάθηκαν. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία θανάτου του δίχρονου παιδιού.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share