Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

6χρονο αγοράκι συνέθλιψε το κρανίου 4χρονου κοριτσιού (Video)

Σοκαριστικό ατύχημα

9 Ιουλίου 2020 13:25
6χρονο αγοράκι συνέθλιψε το κρανίου 4χρονου κοριτσιού (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα 6χρονο αγοράκι έπαιζε με τους φίλους του στο διαμέρισμα που έμενε με τους γονείς του στον 23ο όροφο μιας πολυκατοικίας στην περιοχή Κράσνογκορσκ, λίγο έξω από τη Μόσχα. Το αγοράκι βγήκε στο μπαλκόνι κρατώντας ένα γεμάτο μπουκάλι σαμπάνιας και το εκσφενδόνισε.

Εκείνη την ώρα στο πάρκο κάτω από την πολυκατοικία περνούσε ένα 4χρονο κοριτσάκι που κρατούσε το χέρι της μητέρας του και προχωρούσαν αμέριμνα. Το μπουκάλι έπεσε με ορμή στο κεφάλι της μικρής και της συνέθλιψε το κρανίο. Ακόμη μία συγκλονιστική ιστορία είναι με ένα 5χρονο αγοράκι στο οποίο οι γιατροί είπαν ότι δεν θα περπατήσει ξανά...

Η Ομίνα το μικρό κορίτσι κατέρρευσε. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τους γιατρούς να είναι απαισιόδοξοι. Έπειτα από πολλές εγχειρήσεις ολοένα και βελτιωνόταν η κατάσταση του. Μέχρι που χθες, άνοιξε τα μάτια της και ζήτησε από τη μητέρα της να φάει φράουλες.

Πλέον οι γιατροί μιλάνε για θαύμα και λένε πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος, το κρανίο έχει επανέλθει και όλα θα πάνε καλά. Στους γονείς του 6χρονου αγοριού που πέταξε το μπουκάλι ασκήθηκε δίωξη για παραμέληση ανηλίκου.

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Πυροσβέστης κρεμάστηκε στα 50 μέτρα για να σώσει κοριτσάκι που κινδύνευε (Video)

Το πεντάχρονο κοριτσάκι έπαιζε μπροστά στα μάτια της μητέρας του στο διαμέρισμα τους στον 16ο όροφο μιας πολυκατοικίας στην πόλη Γουνάν στην Κίνα. Ενώ, ένα 3χρονο κοριτσάκι βρέθηκε μέσα σε ένα τροχόσπιτο σε τραγική κατάσταση. Αυτό που του συνέβη δεν μπορούσαν να το πιστέψουν ούτε οι αστυνομικοί.

Κάποια στιγμή και ενώ η μητέρα του είχε πάει στην κουζίνα, η μικρούλα άνοιξε το παράθυρο πέρασε όλο το κορμί της έξω και έμεινε στο κενό. Από κάτω της; Έχασκε ένα κενό 50 μέτρων. Η μικρή άρχισε να φωνάζει και να κλαίει αλλά δεν μπορούσε να μπει πάλι μέσα από το παράθυρο. Η μητέρα της και εκείνη δεν την έφτανε για να την τραβήξει. Η ζωή της κρεμόταν από μια κλωστή. Το μόνο που μπορούσε να κάνει η μητέρα ήταν να της πει να κρατηθεί καλά και να μείνει ακίνητη.

Γείτονες που είδαν την μικρή στο κενό, έξω από το παράθυρο ενημέρωσαν την πυροσβεστική η οποία έφτασε εξαιρετικά γρήγορα. Όμως δεν υπήρχε τόσο ψηλός γερανός για να φτάσει μέχρι το σημείο που βρισκόταν η μικρή. Τότε οι πυροσβέστες σκέφτηκαν κάτι άλλο.

Ανέβηκαν σε ένα μπαλκόνι ακόμη πιο ψηλά, και έδεσαν έναν πυροσβέστη τον οποίο κατέβαζαν σιγά σιγά μέχρι να φτάσε τη μικρή. Όταν την έφτασε την πήρε αγκαλιά και την έσπρωξε μέσα στο παράθυρο στην ασφάλεια του σπιτιού της.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share