Κυριακή, 12 Μαΐου 2024

Φωτιά στο Λουτράκι

Σε δασική έκταση

10 Ιουλίου 2020 14:41
Φωτιά στο Λουτράκι

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Περαχώρα Λουτρακίου, και σύμφωνα με πληροφορίες καίει δασική έκταση.

Στο έργο της κατάσβεσης έχουν μεταβεί 47 πυροσβέστες με 17 οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο, που θα πραγματοποιήσουν ρίψεις από αέρος. Ακόμα μια φωτιά για σήμερα μετά και από αυτή στην Κρήτη.

Φωτιά στη Βάρη: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά - Εκκενώθηκαν τα Παιδικά Χωριά SOS και ένα γηροκομείο (Video)

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα στη Βάρη, όπως δήλωσε ο δήμαρχος, Γρηγόρης Κωνσταντέλος. Λόγω της φωτιάς εκκενώθηκαν τα Παιδικά Χωριά SOS κι ένα γηροκομείο με περίπου 100 άτομα.

Ο κ. Κωνσταντέλος, μιλώντας στην ΕΡΤ, είπε ότι εντολή εκκένωσης δόθηκε προληπτικά, διότι η φωτιά σκαρφάλωνε σε λόφο όπου στη μία πλευρά βρίσκονται τα Παιδικά Χωριά SOS και το γηροκομείο.

Σημειώνεται ότι η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η εκκένωση του γηροκομείου, η οποία και σταμάτησε ώστε να μην ταλαιπωρηθούν οι τρόφιμοι.

Την ίδια στιγμή, περίπου 70 παιδιά του χωριού SOS βρίσκονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου, σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση.

Φωτιά σε ισόγειο διαμέρισμα στο Ρέντη

Φωτιά από άγνωστη μέχρι στιγμή αιτία, εκδηλώθηκε πρωινές ώρες σήμερα σε ισόγειο διαμέρισμα, επί της οδού Καραολή και Δημητρίου στο δήμο Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη Αττικής.

Η φωτιά σβήστηκε άμεσα από δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αποτελούμενη από τρία οχήματα με 6 πυροσβέστες, που έσπευσε άμεσα στο σημείο. Επίσης, τις προηγούμενες μέρες φωτιά είχε ξεσπάσει σε οικόπεδο στο Χαλάνδρι.

Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στο διαμέρισμα ενώ από το συμβάν δεν αναφέρθηκε κάποιος εγκλωβισμός ατόμου.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share