Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Φωτιά στις Σάπες Ροδόπης

Επιχειρούν 31 πυροσβέστες

9 Ιουλίου 2020 18:58
Φωτιά στις Σάπες Ροδόπης

Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Πέμπτης σε δασική περιοχή στις Σάπες Ροδόπης. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση και επιχειρούν για την κατάσβεση 31 πυροσβέστες, 10 οχήματα, δυο ομάδες πεζοπόρου τμήματος και 4 καναντέρ.

Συνδρομή παρέχουν και υδροφόρα οχήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ακόμα μια φωτιά να σημειώσουμε ότι ξέσπασε στην Αχαΐα.

Φωτιά στην Κόρινθο: Εκκενώνεται κατασκήνωση

Εντολή εκκένωσης δόθηκε για κατασκήνωση στις Κεχριές Κορινθίας μετά από φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Την ίδια στιγμή ενισχύονται οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής που επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Η εισήγηση για την εκκένωση της κατασκήνωσης δόθηκε προληπτικά.

Μέχρι στιγμής, η φωτιά μέχρι στιγμής δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές ούτε και το στρατόπεδο που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.

Φωτιά σε ισόγειο διαμέρισμα στο Ρέντη

Φωτιά από άγνωστη μέχρι στιγμή αιτία, εκδηλώθηκε πρωινές ώρες σήμερα σε ισόγειο διαμέρισμα, επί της οδού Καραολή και Δημητρίου στο δήμο Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη Αττικής.

Η φωτιά σβήστηκε άμεσα από δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αποτελούμενη από τρία οχήματα με 6 πυροσβέστες, που έσπευσε άμεσα στο σημείο. Επίσης, τις προηγούμενες μέρες φωτιά είχε ξεσπάσει σε οικόπεδο στο Χαλάνδρι.

Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στο διαμέρισμα ενώ από το συμβάν δεν αναφέρθηκε κάποιος εγκλωβισμός ατόμου.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share