Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Φωτιά στην Κάτω Αχαΐα

Συναγερμός στην Πυροσβεστική

9 Ιουλίου 2020 16:09
Φωτιά στην Κάτω Αχαΐα
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Φωτιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στην Κάτω Αχαΐα. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 42 πυροσβέστες με 14 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρου τμήματος, ενώ από αέρος ρίψεις νερού πραγματοποιούν 4 αεροσκάφη.

Ενώ, εντολή εκκένωσης δόθηκε για κατασκήνωση στις Κεχριές Κορινθίας μετά από φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Φωτιά σε ισόγειο διαμέρισμα στο Ρέντη

Φωτιά από άγνωστη μέχρι στιγμή αιτία, εκδηλώθηκε πρωινές ώρες σήμερα σε ισόγειο διαμέρισμα, επί της οδού Καραολή και Δημητρίου στο δήμο Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη Αττικής.

Η φωτιά σβήστηκε άμεσα από δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αποτελούμενη από τρία οχήματα με 6 πυροσβέστες, που έσπευσε άμεσα στο σημείο. Επίσης, τις προηγούμενες μέρες φωτιά είχε ξεσπάσει σε οικόπεδο στο Χαλάνδρι.

Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στο διαμέρισμα ενώ από το συμβάν δεν αναφέρθηκε κάποιος εγκλωβισμός ατόμου.

Γαλάτσι: Η στιγμή που αυτοκίνητο τυλίγεται στις φλόγες (Video)

Στις φλόγες παραδόθηκε ένα αυτοκίνητο στη συμβολή των οδών Γαλατσίου και Πρωτοπαπαδάκη. Η φωτιά στο αυτοκίνητο εκδηλώθηκε την ώρα που ο οδηγός βρισκόταν στο τιμόνι. Επίσης, φωτιά ξέσπασε χθες σε σχολικό όχημα, που κινείτο στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας.

Όπως μεταδίδει το Star Κεντρικής Ελλάδας που δημοσίευσε και το βίντεο ντοκουμέντο, ο οδηγός κατάφερε να εγκαταλείψει το όχημά του έγκαιρα στην άκρη του δρόμου όταν και αντιλήφθηκε τις πρώτες φλόγες.

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, η φωτιά απλώθηκε γρήγορα στο όχημα ενώ ακούγονται και μικρές εκρήξεις. Ο δρόμος αποκλείστηκε αμέσως από τους αστυνομικούς και διακόπηκε η κυκλοφορία καθώς το επιβατικό είχε ως καύσιμο το υγραέριο.

Ένα όχημα της πυροσβεστικής και τέσσερις άνδρες έσβησαν τη φωτιά και κατάφεραν να απομονώσουν τις φλόγες από τη δεξαμενή του αερίου. Άγνωστα παραμένουν τα αίτια της φωτιάς ενώ ο οδηγός είναι καλά στην υγεία του.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share