Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021

Απόπειρα αρπαγής 14χρονου: "Δεν ήμασταν στον Πύργο εκείνη τη μέρα"

Ανατροπή

27 Ιουνίου 2020 15:45
Απόπειρα αρπαγής 14χρονου:
Από Δανάη Πάλμου

Οι δύο συλληφθέντες αρνούνται την εμπλοκή τους στην υπόθεση της απόπειρας αρπαγής 14χρονου στον Πύργο το απόγευμα της Πέμπτης .

Οι δύο νεαροί Βούλγαροι, αδέρφια ηλικίας 19 και 23 ετών, με τον συνήγορό τους Κωνσταντίνο Κότσιφα, έχουν ζητήσει μέχρι και την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών ώστε να αποδείξουν μέσα από τα στίγματα των δικτύων της κινητής τηλεφωνίας πως δεν βρίσκονταν την συγκεκριμένη ώρα αλλά και ευρύτερα τη συγκεκριμένη ημέρα στον Πύργο και δεν έχουν καμία εμπλοκή με την υπόθεση.

Ο 14χρονος που κατήγγειλε την σε βάρος του απόπειρα αρπαγής, είναι το μοναδικό πρόσωπο που καταγγέλλει το γεγονός και δεν φαίνεται να υπάρχει άλλη μαρτυρία, αλλά και στοιχεία όπως κινήσεις καταγεγραμμένες σε κάμερες ασφαλείας. Το μαύρο βαν με κάθε λεπτομέρεια ήταν ένα από τα στοιχεία που οδήγησε στους δύο Βούλγαρους. Ο 14χρονος σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να αναγνώρισε τον άνθρωπο που καθόταν στο τιμόνι του βαν, τον 19χρονο Βούλγαρο, όταν τα δύο αδέρφια προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου.

Μιλώντας στο ilialive.gr ο δικηγόρος των κατηγορουμένων Κωνσταντίνος Κότσιφας από την Αμαλιάδα ανέφερε τα εξής:

«Εκπροσωπώ τα δύο πρόσωπα που κατηγορούνται για την απόπειρα αρπαγής ανήλικου. Η υπερασπιστική μας γραμμή, συνίσταται στο ότι δεν υπάρχει καμία φυσική παρουσία κατά το χρόνο τέλεσης στο συγκεκριμένο σημείο, οι εντολείς μου βρίσκονταν όλη την διάρκεια της συγκεκριμένης ημέρας στην Αμαλιάδα σε σπίτι στο οποίο μισθώνουν. Αρνούνται κατηγορηματικά ότι έχουν σχέση με την αποδιδόμενη κατηγορία. Έχουμε ήδη λάβει προθεσμία για να απολογηθούμε για την Τρίτη στις 9.00 το πρωί, όπου και θα παρουσιάσουμε, έγγραφα, μάρτυρες αλλά και όπως έχουμε ζητήσει από τις εισαγγελικές αρχές και την άρση τηλεφωνικού απορρήτου και τα στίγματα των κυψελών της κινητής τηλεφωνίας από τα οποία θα προκύψει ότι δεν υπάρχει φυσική παρουσία των συγκεκριμένων προσώπων στο σημείο, όπως επίσης και κάθε στοιχείο μπορεί να συντελέσει στην διαπίστωση εάν βρίσκονταν στον Πύργο τα συγκεκριμένα άτομα στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο ή όχι.

Η πλήρης άρνηση της κατηγορίας είναι η υπερασπιστική μας θέση, δεν θέλω να υπεισέλθω σε συγκεκριμένα περιστατικά της δικογραφίας τα οποία αποτελούν μέχρι στιγμή ζητήματα τα οποία δεν μπορεί δικονομικά να αποκαλυφθούν, όμως θεωρώ ότι οι εντολείς μου διατείνονται ορθώς αυτά που αναφέρουν, διότι θα προκύψει από μάρτυρες και έγραφα ότι πραγματικά τα συγκεκριμένα πρόσωπα, δεν είχαν καμία σχέση με το αποδιδόμενο αδίκημα».

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share