Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Στην φυλακή ο 40χρονος που βίασε την 83χρονη - "Εκείνη με κάλεσε να συνευρεθούμε..."

Προκαλεί με τις δηλώσεις του

24 Ιουνίου 2020 17:43
Στην φυλακή ο 40χρονος που βίασε την 83χρονη -

Στη φυλακή ο 40χρονος αλλοδαπός που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και τον βιασμό μίας 83χρονης ηλικιωμένης στην Πρέβεζα. Ο ίδιος φαίνεται να αρνείται τις κατηγορίες και σοκάρει με τα λεγόμενά του.

Σύμφωνα με την δικηγόρο του, η ηλικιωμένη γυναίκα κάλεσε τον αλλοδαπό στο σπίτι της, ενώ ο ίδιος επιμένει ότι ήταν σε κατάσταση μέθης και δεν μπορεί να θυμηθεί. Να σημειωθεί ότι τα τραύματα στο κρανίο της είναι πολύ σοβαρά, ενώ βρέθηκε γυμνή μέσα στο σπίτι της.

«Λέει ότι συναινετικά ήρθαν σε ερωτική επαφή. Αρνείται τον ξυλοδαρμό» ανέφερε η δικηγόρος στους δημοσιογράφους. «Βρέθηκε τυχαία έξω από το σπίτι της. Τον κάλεσε στο σπίτι της και του ζήτησε να συνευρεθούν ερωτικά. Έμεινε μέχρι τις 3 η ώρα στο σπίτι της, η ίδια δεν κάλεσε σε βοήθεια και έφυγε».

Πρέβεζα: Συνέλαβαν το δράστη του ξυλοδαρμού της 84χρονης - Κρίσιμη η κατάσταση της γυναίκας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Πρέβεζα, με την Αστυνομία να συλλαμβάνει το δράστη του ξυλοδαρμού της 84χρονης, που είχε βρεθεί στο σπίτι της αιμόφυρτη και ημίγυμνη, με την κατάστασή της να είναι κρίσιμη, ενώ είναι στην Εντατική.

Πρόκειται για έναν υπήκοο Πακιστάν, ο οποίος εντός της ημέρας θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Η ηλικιωμένη φέρει βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ αναμένεται ιατροδικαστική έκθεση για να διαπιστωθεί εάν έχει πέσει και θύμα σεξουαλικής επίθεσης.

Οπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, πρόκειται για έναν άνδρα, ο οποίος είχε εργασιακή σχέση με την ηλικιωμένη και γι αυτό προφανώς δεν υπήρξαν ίχνη διάρρηξης. Ο αλλοδαπός ήταν μεταξύ των προσαχθέντων και φέρεται να ομολόγησε. Ωστόσο, ο λόγος που ξυλοκόπησε την ηλικιωμένη δεν έχει γίνει γνωστός.

Πυροβολισμοί σε καταυλισμό Ρομά στην Πρέβεζα - Χτύπησαν παιδιά

Τέσσερις ένοπλοι εισέβαλαν αργά το βράδυ της Παρασκευής στον καταυλισμό Ρομά στην ΒΙ.ΠΕ. της Πρέβεζας και άνοιξαν πυρ, τραυματίζοντας δυο ενήλικους και δύο παιδιά.

Οι δράστες πυροβόλησαν τουλάχιστον 24 φορές, όπως προκύπτει από τους κάλυκες κυνηγετικών φυσιγγίων που κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας μαζί με ένα κυνηγετικό όπλο. Τραυματίστηκαν ένα ζευγάρι Ρομά που κατοικούν στον καταυλισμό, ένα κοριτσάκι 10 και ένα αγοράκι 12 χρόνων, που δεν είναι παιδιά των δυο ενηλίκων και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας όπου νοσηλεύονται. Μάλιστα πριν λίγες μέρες πυροβολισμοί είχαν πέσει για ακόμα μια φορά στην Κρήτη.

Η αντίδραση των δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ. ήταν αστραπιαία και με άμεση επέμβαση συνελήφθη ο ένας, που φέρεται να ανήκει σε άλλη οικογένεια Ρομά. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των τριών συνεργών του βρίσκονται σε εξέλιξη.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share