Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Άγριος ξυλοδαρμός 83χρονης στην Πρέβεζα - Βρέθηκε γυμνή

Σοκαριστικές λεπτομέρειες

22 Ιουνίου 2020 23:05
Άγριος ξυλοδαρμός 83χρονης στην Πρέβεζα - Βρέθηκε γυμνή

Σοβαρά νοσηλεύεται 83χρονη μετά από άγριο ξυλοδαρμό στο σπίτι της στην Πρέβεζα. Συνελήφθη ένας 40χρονος Πακιστανός ο οποίος δηλώνει πως ήταν μεθυσμένος και δε θυμάται τίποτα.

Μάλιστα σοκαριστικά είναι τα νέα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα, καθώς η άτυχη ηλικιωμένη βρέθηκε γυμνή στο σπίτι και με σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο, το οποίο έχει παραμορφωθεί. Ο συλληφθείς λέγεται ότι είχε ξαναπροσπαθήσει να βιάσει την γυναίκα, και δούλευε στο σπίτι σαν κηπουρός.

Από τις μαρτυρίες από κάτοικους της περιοχής φαίνεται ο άνδρας είχε άνεση και έμπαινε στο σπίτι με δικά του κλειδιά.

84χρονη βρέθηκε αιμόφυρτη και ημίγυμνη μέσα στο σπίτι της (Video)

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές στην Πρέβεζα αφότου μια 84χρονη γυναίκα βρέθηκε βαριά χτυπημένη και ημίγυμνή μέσα στο σπίτι της. Ενώ, τραγωδία είχαμε στα Τρίκαλα με έναν 65χρονο άνδρα να πέφτει από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένη, σε κρίσιμη κατάσταση. Την 84χρονη βρήκε σε άσχημη κατάσταση συγγενικό της πρόσωπο. Ήταν αιμόφυρτη, χτυπημένη σε όλη της το σώμα και χωρίς ρούχα, όπως μετέδωσε το onprevezanews.gr.

Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο, το οποίο αρχικά μετέφερε την 84χρονη στο τοπικό νοσοκομείο, αλλά λόγω της κρισιμότητα της κατάστασης μεταφέρθηκε εν τέλει στα Ιωάννινα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share