Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Δήλωση «βόμβα» από τον Αλέξη Κούγια: «Η 10χρονη θα είχε την τύχη της Μαντλίν αν...» (Video)

Σοκ

22 Ιουνίου 2020 10:10
Δήλωση «βόμβα» από τον Αλέξη Κούγια: «Η 10χρονη θα είχε την τύχη της Μαντλίν αν...» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Αν δεν είχε δημοσιοποιηθεί η φωτογραφία της 10χρονης και δεν είχε γίνει ο σάλος αυτός το κορίτσι θα είχε την τύχη της Μαντλίν, είπε ο ποινικολόγος Αλέκης Κούγιας μιλώντας στο Open TV. Από την άλλη, ο δικηγόρος της 33χρονης Βασίλης Νουλέζας είπε: «Η εντολέας μου ήταν υπό την επήρεια σκληρών ναρκωτικών που είχε κάνει χρήση αλλά και υπό την επήρεια ψυχολογικής πίεσης, όταν ομολόγησε».

Και συνέχισε: «Δεν είναι δυνατόν να μην είναι παρούσα η μητέρα. Δημιουργεί σκιές και δίνει... πατήματα στην άλλη πλευρά, Μη νομίζει ότι η άλλη πλευρά ότι έχουμε κάνει λοβοτομή. Η θέση μας με την κα Ανάσογλου είναι ότι πρέπει να διερευνηθεί ποιοι άλλοι είναι μαζί της σ' αυτό το πράγμα. Με τάση εμμονής, διατυπώνει ότι ήταν μόνη. Η ποινική δίωξη πρέπει να επεκταθεί σε απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο, λόγω της χορήγησης των ναρκωτικών κοκτέιλ».

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε:

Υπόθεση 10χρονης: Στο νοσοκομείο η 33χρονη κοκκινομάλλα - Στο «φως» δύο σημειωματάρια της (Video)

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη, με την 33χρονη κατηγορούμενη να ζητάει την εισαγωγή της σε νοσοκομείο.

Επίσης, η γυναίκα που κρατείται προσωρινά επιχείρησε να αλλάξει την αρχική της κατάθεση, λέγοντας ότι δεν άγγιξε την ανήλικη. Την ίδια ώρα, όμως, έρχονται στο φως νέα στοιχεία για την υπόθεση.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ένα μαύρο σημειωματάριο που βρήκαν οι αστυνομικοί στο σπίτι της 33χρονης στην Καλαμαριά δίνει απαντήσεις.

Μέσα σε αυτό έγραφε το όνομα του κοριτσιού, ενώ σε ένα δεύτερο ροζ τετράδιο το δρομολόγιο που ακολούθησε: Αντωνίου Τούσα - μάρκετ Discount - μονοκατοικία -πιάτσα ταξί - Παπαναστασίου – πάρκο.

Παράλληλα, εντός της ημέρας η 33χρονη αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί, που κατηγορείται ότι άρπαξε τη 10χρονη την Πέμπτη (11/06), στην Θεσσαλονίκη.

Αργά το βράδυ της Κυριακής, ο δικηγόρος της Βασίλης Νουλέζας, με ανάρτησή του στο Facebook, ανέφερε ότι η πελάτισσά του ζητούσε να μεταφερθεί σε κάποιο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, καθώς όπως υποστήριξε, ήταν καταρρακωμένη και χρειάζονταν νοσηλεία.

Δείτε την ανάρτηση:

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share