Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Υπόθεση 10χρονης: «Όταν ομολόγησε ήταν...» - Αποκάλυψη του δικηγόρου της 33χρονης κοκκινομάλλας (Video)

Όλα όσα είπε

22 Ιουνίου 2020 09:28
Υπόθεση 10χρονης: «Όταν ομολόγησε ήταν...» - Αποκάλυψη του δικηγόρου της 33χρονης κοκκινομάλλας (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

«Η εντολέας μου ήταν υπό την επήρεια σκληρών ναρκωτικών που είχε κάνει χρήση αλλά και υπό την επήρεια ψυχολογικής πίεσης», όταν ομολόγησε δήλωσε ο δικηγόρος της 33χρονης Βασίλης Νουλέζας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, το πρωί της Δευτέρας.

«Τώρα που πέρασαν κάποιες ημέρες, ηρέμησε και ξεκαθάρισε το μυαλό της», πρόσθεσε ο κ. Νουλέζας σχολιάζοντας την αλλαγή στάσης της κατηγορούμενης, η οποία αρχικά φέρεται να είχε δηλώσει ότι ασέλγησε στην 10χρονη, κάτι το οποίο στη συνέχεια αναίρεσε.

«Κατασκευάζονται σενάρια και μεγενθύνονται και είναι προκαταβολικά ένοχη», συμπλήρωσε ο δικηγόρος και αποκάλυψε ότι «μου είπε ότι θα κάνει κακό στον εαυτό της, για αυτό και νοσηλεύτηκε για κάποιες ώρες χθες βράδυ σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης».

Τέλος, ο κ. Νουλέζας χαρακτήρισε «φανταστικά» τα σενάρια τα περί πορνογραφίας, δηλώνοντας «δύο σέλφι έβγαλαν».

Η 33χρονη ήταν προγραμματισμένο να απολογηθεί εντός της ημέρας (22/06) στον ανακριτή σύμφωνα όμως με τις τελευταίες πληροφορίες, αναμένεται να ζητήσει νέα, διήμερη προθεσμία καθώς το βράδυ της Κυριακής, επικαλούμενη αδυναμία και ψυχολογική κατάρρευση, ζήτησε να διακομιστεί σε εφημερεύον νοσοκομείο, κάτι που συνέβη.

Μια τσάντα γεμάτη 50ευρα: Βίντεο ντοκουμέντο με την 33χρονη απαγωγέα της 10χρονης να σκορπά χρήματα

Βίντεο που πρόβαλλε η εκπομπή “Μαζί σου” με την Τατιάνα Στεφανίδου εγείρουν νέα ερωτήματα για την δράση της γυναίκας που άρπαξε την 10χρονη!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής όμως, η 33χρονη γυναίκα είχε επισκεφθεί και κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών και είχε αγοράσει όχι ένα, αλλά δύο κινητά τελευταίας τεχνολογίας.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες για τα κινητά αυτά χάλασε 1.400 ευρώ!

Επίσης στα βίντεο μιλούν εργαζόμενοι της καφετέριας στην παραλία της Κατερίνης που επισκέφθηκε η 33χρονη με το κοντό κόκκινο μαλλί.

Μιλούν για έναν άνθρωπο… πολύ άνετο με τα μπουρμπουάρ αλλά όχι μόνο αυτό.

Όπως λένε, σε κάποια φάση η τσάντα της είχε ανοίξει, και αποκαλύφθηκαν από μέσα πολλά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ!

Μάλιστα την ενημέρωσαν προκειμένου να την κλείσει έγκαιρα και να μην χάσει τα χρήματά της. Την ίδια στιγμή στο νοσοκομείο νοσηλεύεται η 33χρονη.

Δείτε το βίντεο με το σχετικό ρεπορτάζ στο Athensmagazine.gr:

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share