Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

17χρονος βρήκε τραγικό θάνατο στην Ε.Ο. Πύργου - Κυπαρισσίας

Ο 18χρονος οδηγός σώθηκε

18 Ιουνίου 2020 21:55
17χρονος βρήκε τραγικό θάνατο στην Ε.Ο. Πύργου - Κυπαρισσίας

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 17χρονος, το απόγευμα της Πέμπτης στην Ε.Ο. Πύργου - Κυπαρισσίας κοντά στον Κακόβατο Ζαχάρως, μετά από τροχαίο δυστύχημα.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, το τροχαίο σημειώθηκε όταν ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί της πορείας του και να καταλήξει σε χωράφι με ελιές, και σταμάτησε χτυπώντας σε ελαιόδεντρα. Μάλιστα ακόμα μια τραγωδία σημειώθηκε στον Πύργο προ ημερών, όταν ένας άνδρας έπεσε στο κενό και βρήκε μοιραίο θάνατο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 18χρονος οδηγός του αυτοκινήτου μετέβη στη Ζαχάρω για να πάρει τον 17χρονο φίλο του που είχε ταξιδέψει από την Αθήνα με το ΚΤΕΛ.

Οι δύο τους επέστρεφαν στο χωριό του πρώτου στους Ταξιάρχες όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το αμάξι βγήκε εκτός πορείας.

Από τις προσκρούσεις του οχήματος στα δέντρα, ο 18χρονος οδηγός εκτινάχθηκε, ενώ ο 17χρονος που έχασε τη ζωή του εγκλωβίστηκε μέσα στο όχημα.

Τρομακτικό δυστύχημα στη Ρωσία: Φορτηγό παρέσυρε 5 αυτοκίνητα - 2 νεκροί, 7 τραυματίες (Video)

Απίστευτο τροχαίο σημειώθηκε σε αυτοκινητόδρομο στη Ρωσία και συγκεκριμένα στην πόλη Τσελιαμπίνσκ όταν φορτηγό έπεσε πάνω στα προπορευόμενα οχήματα. Από τη σύγκρουση δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και επτά τραυματίστηκαν.

Ειδικότερα, τα φρένα του φορτηγού ήταν χαλασμένα, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο όχημα που βρισκόταν μπροστά του, με μεγάλη ταχύτητα, παρασέρνοντας και άλλα 3 αυτοκίνητα, ενώ χτύπησε και πάνω σε φορτηγό που βρισκόταν μπροστά από τα ΙΧ.Επίσης, θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στη Μυτιλήνη με μία 40χρονη μητέρα να χάνει την ζωή της

Σοκάρει βίντεο-ντοκουμέντο: Αυτοκίνητο «θέρισε» οδηγό μηχανής στην Κρήτη

Σοκάρει βίντεο-ντοκουμέντο με τη στιγμή που αυτοκίνητο «θερίζει έναν οδηγό μηχανής στην Κρήτη. Ενώ, θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στη Μυτιλήνη με μία 40χρονη μητέρα να χάνει την ζωή της.

Ο 24χρονος ανθυποπλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού από τη μία στιγμή στην άλλη εκσφενδονίζεται στον αέρα και μετά στην άσφαλτο, μπροστά στα μάτια του φίλου του που τον ακολουθούσε με άλλη μοτοσυκλέτα. Οι σκηνές είναι σοκαριστικές.

Όπως φαίνεται και από το βίντεο, οι νεαροί μοτοσυκλετιστές κινούνται κανονικά στη δεξιά λωρίδα, φορώντας και προστατευτικά κράνη, βρίσκονται ξαφνικά αντιμέτωποι με το ασημί ΙΧ που μπαίνει με μεγάλη ταχύτητα στο αντίθετο ρεύμα και θερίζει κυριολεκτικά τον 24χρονο και τη μοτοσυκλέτα του. Ο φίλος του γλυτώνει από θαύμα και είναι εκείνος που σπεύδει δίπλα του για να τον βοηθήσει.

Το ασημί ΙΧ που οδηγούσε ένας Βούλγαρος υπήκοος συνεχίζει την τρελή πορεία του και πέφτει πάνω σε μαντρότοιχο. Το τροχαίο ατύχημα που κόστισε τον σοβαρό τραυματισμό του 24χρονου ανθυποπλοίαρχου, σημειώθηκε στο Σαραντάρη Χερσονήσου, εκεί που οι στενοί δρόμοι δεν προσφέρονται για υψηλές ταχύτητες.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share