Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

12χρονος καρφώθηκε με το λαιμό του σε κάγκελο - Συναγερμός στην Πάτρα

Σοκ

17 Ιουνίου 2020 16:27
12χρονος καρφώθηκε με το λαιμό του σε κάγκελο - Συναγερμός στην Πάτρα
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Συναγερμός σήμανε στο ΕΚΑΒ, στη Πάτρα έπειτα από πτώση 12χρονου με αποτέλεσμα να καρφωθεί με το λαιμό του σε κάγκελο. Ενώ, θρήνος είχε επικρατήσει στις αρχές του μήνα στην Αχαϊκή πόλη με τον θάνατο ενός μόλις 5χρονου κοριτσιού.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 14:30 στα Δεμένικα, όταν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το παιδί έπεσε από ύψος με αποτέλεσμα να βρεθεί πάνω σε κάγκελα και να τραυματιστεί στο λαιμό.

Αρχικά, έφτασε στο σημείο διασώστης με μηχανή του ΕΚΑΒ, ο οποίος έκανε τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να σταματήσει η αιμορραγία. Στη συνέχεια έφτασε στο σημείο μονάδα με γιατρό που παρέλαβε το παιδί και το μετέφερε στο Καραμανδάνειο. Μέχρι στιγμής φαίνεται πως έχει ελεγχθεί η αιμορραγία.

«Η κατάσταση του παιδιού είναι σταθερή και το ίδιο βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση. Έχει ένα διαμπερές τραύμα καθώς κάγκελο καρφώθηκε στον τράχηλο της καρωτίδας του. Στη συνέχεια θα υποβληθεί σε χειρουργείο για να καθαριστεί η περιοχή που υπάρχει το τραύμα» αναφέρει στο thebest.gr ο Διοικητής του Καραμανδανείου Παύλος.

Ανατριχίλα: Φοβερό τροχαίο στην Πάτρα με έναν νεκρό

Ανατριχίλα προκαλεί ένα φοβερό τροχαίο, που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 6 το απόγευμα στη συμβολή των οδών Παπανδρέου και Δωρυλαίου στην Πάτρα, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του.

Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Αστυνομίας αλλά και ασθενοφόρα οχήματα, ενώ το πρωί υπήρξε σοβαρό τροχαίο και στο Χαλάνδρι. Συμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr ΙΧ αυτοκίνητο εισέβαλε σε κλειστό συνεργείο, προκαλώντας σχεδόν πλήρη καταστροφή του οχήματος.

Ο οδηγός του οχήματος σύμφωνα με πληροφορίες ανασύρθηκε νεκρός. Πρόκειται για άνδρα 83 ετών.

Η Τροχαία Πατρών διενεργεί έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα, ενώ δεν αποκλείεται ο οδηγός να υπέστη ανακοπή καρδιάς, εξ αιτίας της οποίας το αυτοκίνητο έμεινε "ακυβέρνητο" και μπήκε με φόρα στο συνεργείο.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share