Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Νίκος Χαρδαλιάς: Με έναν... καλτ τρόπο η παρουσιάστρια ζήτησε συγγνώμη για το «μπουγέλο»

Όλα όσα είπε

15 Ιουνίου 2020 11:01
Νίκος Χαρδαλιάς: Με έναν... καλτ τρόπο η παρουσιάστρια ζήτησε συγγνώμη για το «μπουγέλο»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Με έναν... καλτ τρόπο, το δικό της τρόπο, η παρουσιάστρια από τη Θεσσαλονίκη θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από τον Νίκο Χαρδαλιά, έχοντας προκαλέσει χαμό μες στην προηγούμενη εβδομάδα χαμό με το «μπουγέλο» στον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας.

Η Ιωάννα Κουσκούση είχε επιτεθεί στον κ. Χαρδαλιά, στη διάρκεια της επίσκεψής του στη συμπρωτεύουσα, ενώ δεν έκρυψε την ανησυχία και την ενόχλησή της για όσα αναφέρουν, σχετικά με το παιδί της, καθώς οι φήμες είχαν «φουντώσει» μόλις ο Εισαγγελέας ζήτησε να πάει στο ψυχιατρείο.

«Επειδή εγώ είμαι παιδί του Θεού, ζητάω ταπεινά συγγνώμη από τον κύριο Χαρδαλιά για αυτό που του έκανα. Ήταν αυθόρμητη κίνηση, Θέλω να με συγχωρέσει μέσα από τα βάθη της ψυχής μου γιατί δεν είμαι κακό παιδί», είπε η Ιωάννα Κουσκούση, μιλώντας στην εκπομπή του Ραπτόπουλου.

Απαντώντας σε σχόλια για το παιδί της, η Ιώαννα Κουσκούση τόνισε ότι «με ενοχλεί που λένε για το παιδί μου. Έβαλα το παιδί μου να με τραβήξει βίντεο και τον έβαλα γιατί ήξερα ότι μετά κάτι θα μου κάνουν και ήθελα να υπάρχει το ντοκουμέντο». Η παρουσιάστρια πρόσθεσε ότι κρατούνταν για 3,5 ώρες χωρίς να έχει υποβληθεί μήνυση σε βάρος της, ενώ της ζητούσαν να σβήσει το βίντεο της επίθεσης. «Μου έλεγαν άμα σβήσεις το βίντεο δεν θα σου κάνει μήνυση ο Χαρδαλιάς και εδώ έλεγα δεν θα το σβήσω», πρόσθεσε η ίδια.

Θεσσαλονίκη: Πήγε στα δικαστήρια... με νέα παράσταση η παρουσιάστρια που επιτέθηκε στον Νίκο Χαρδαλιά

Στα δικαστήρια οδηγήθηκε η παρουσιάστρια, η οποία χθες (9/6) επιτέθηκε στον Νίκο Χαρδαλιά, «μπουγελώνοντάς» τον, πραγματοποιώντας... νέα παράσταση, τη στιγμή περνούσε το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Χαρδαλιάς είχε καταθέσει μήνυση εναντίον της, μετά την επίθεση και άμεσα σχηματίστηκε δικογραφία. Το αποτέλεσμα ήταν να οδηγηθεί στο δικαστήριο με την κατηγορία της εξύβρισης και της απειλής.

Η συγκεκριμένη γυναίκα επιτέθηκε στον υφυπουργό όταν γευμάτιζε με τον υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης Θεόδωρο Καράογλου σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης κοντά στον Λευκό Πύργο, όταν την παρουσία του αντιλήφθηκε η Ιωάννα Κουσκούση, η οποία ήταν με μια φίλη της. Αμέσως προσέγγισε τον υφυπουργό και τον πλησίασε αρχικά με φιλική διάθεση, ζητώντας να φωτογραφηθεί μαζί του.

Ο κ. Χαρδαλιάς δέχθηκε ευγενικά, καθώς νωρίτερα κι άλλοι πολίτες είχαν ζητήσει το ίδιο.

Εντελώς ξαφνικά ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η αυτοαποκαλούμενη παρουσιάστρια μετά τη φωτογραφία, πήρε ένα ποτήρι νερό και το πέταξε εναντίον του Νίκου Χαρδαλιά, αρχίζοντας να φωνάζει και να βρίζει, ενώ το περιστατικό φέρεται να προσπάθησε να καταγράψει με το κινητό της τηλέφωνο η φίλη της. Παράλληλα, έσπασε το ποτήρι με τα γυαλιά να πετάγονται πάνω στον υφυπουργό, ενώ παρούσα στο περιστατικό ήταν και η κόρη του κ. Χαρδαλιά, που υπέστη σοκ.

Αμέσως επενέβησαν αστυνομικοί η οποίοι προσήγαγαν την Ιωάννα Κουσκούση.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share