Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φωτιά στην Αχαΐα - Κοντά στο αεροδρόμιο του Αράξου

Συναγερμός

5 Ιουνίου 2020 16:36
Φωτιά στην Αχαΐα - Κοντά στο αεροδρόμιο του Αράξου

Φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στο αεροδρόμιο του Αράξου, στην Αχαΐα, λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι, σε χαμηλή βλάστηση. Συναγερμός στην περιοχή.

Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 21 πυροσβέστες με οχτώ οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ ρίψεις νερού πραγματοποιούν δύο «ψεκαστικά» αεροσκάφη τύπου «πετζετέλ». Μάλιστα ακόμα μια πυρκαγιά ξέσπασε εχθές στη Λαμία δίπλα σε σπίτια.

Τραγωδία στην Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης: Νεκρός οδηγός μετά από φωτιά σε βυτιοφόρο

Φριχτό θάνατο βρήκε ο οδηγός βυτιοφόρου, που τυλίχθηκε στις φλόγες ύστερα από τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, στα Καλύβια Βαρικού Πιερίας.

Ο οδηγός εντοπίστηκε εκτός του οχήματος με εμφανή εγκαύματα στο σώμα του, ενώ η φωτιά εκδηλώθηκε στο μπροστινό μέρος του φορτηγού. Η τραγωδία συνέβη στο 426 χλμ. Της Εθνικής Οδού, στα Καλύβια Βαρικού Πιερίας, αφού το φορτηγό εξετράπη της πορείας του και δίπλωσε.

Εθνική Οδός Αθηνών – Κορίνθου: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες

Ένα αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου, κάτι που προκάλεσε μηχανική βλάβη στο αμάξι αλλά και ένα τεράστιο μποτιλιάρισμα.

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε πριν λίγο στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου στο ύψος του Ασπρόπυργου. Το αμάξι ήταν εν κινήσει όταν έπιασε φωτιά. Εκτός από τον οδηγό ίσως να βρισκόταν μέσα ένα ακόμη άτομο. Και οι δύο σύμφωνα με τον Alpha πρόλαβαν να βγουν από το όχημα.

Όταν οι πυροσβέστες έφτασαν στο σημείο, έλεγξαν αν βρίσκεται κάποιος μέσα στο όχημα και λίγο αργότερα έσβησαν τη φωτιά. Να σημειωθεί ότι νωρίτερα μέσα στην ημέρα μια γυναίκα βρέθηκε νεκρή μετά από φωτιά στο σπίτι της.

Όλα δείχνουν πως την φωτιά την προκάλεσε μηχανική βλάβη, ωστόσο η τροχαία θα εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα.

Συναγερμός στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου - Νταλίκα «τυλίχθηκε» στις φλόγες (Video)

Στις φλόγες τυλίχθηκε μία νταλίκα στην εθνική οδό Πατρών - Πύργου, στο ύψος της αερογέφυρας Γαστούνης. Ενώ, χθες πυρκαγιά ξέσπασε και σε μονοκατοικία στην Πατησίων.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής. Αδιευκρίνιστα παραμένουν τα αίτια της φωτιάς, η οποία επεκτάθηκε σε όλο το όχημα. Κατά το ίδιο μέσο, ο οδηγός είναι καλά στην υγεία του.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share