Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Φωτιά σε βυτιοφόρο στην Εθνική Οδό - Χωρίς τις αισθήσεις του ένας άνδρας

Συναγερμός

3 Ιουνίου 2020 14:31
Φωτιά σε βυτιοφόρο στην Εθνική Οδό - Χωρίς τις αισθήσεις του ένας άνδρας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ένας άνδρας, κατά την διάρκεια επιχείρησης κατάσβεσης πυρκαγιάς, που ξέσπασε σε βυτιοφόρο στο 426ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στα Καλύβια Βαρικού Πιερίας.

Στο σημείο επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 6 οχήματα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής.

Τροχαίο στη Λαμία: Νεκρός 40χρονος πατέρας

Ένα τραγικό τροχαίο έγινε νωρίς το βράδυ στη Λαμία, και στοίχισε τη ζωή σε έναν πατέρα 40 χρονών, ενώ πήγαινε στη δουλειά του. Όλη η Λαμία είναι συγκλονισμένη από τον αιφνίδιο θάνατο.

Μάλιστα εχθές σημειώθηκε ακόμα ένα τροχαίο στη Λαμία, αλλά ευτυχώς δεν θρηνήσαμε κάποιον νεκρό. Το τραγικό δυστύχημα έγινε στις 20.00 περίπου το βράδυ της Τρίτης λίγο έξω από τη Λαμία στο δρόμο Λαμίας-Δομοκού, στο ύψος του ICE. Ο 40χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος, ο οποίος διέμενε στην Αγία Μαρίνα και υπηρετούσε στις φυλακές Δομοκού, κλήθηκε να πάει εκτάκτως στην υπηρεσία του όπως και άλλοι συνάδελφοί του από Λαμία.

Ο άτυχος 40χρονος πήγαινε μπροστά με το όχημα του και πίσω ακολουθούσαν συνάδελφοί του με άλλο αυτοκίνητο. Στην στροφή μετά το «ICE» ο 40χρονος έχασε τον έλεγχο και το αμάξι του ξήλωσε μία πινακίδα, «έκοψε» μια κολόνα φωτισμού και άρχισε τις τούμπες. Τότε πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να χτυπήσει πολύ άσχημα και να βρει τραγικό θάνατο επί τόπου.

Τροχαίο στην Πειραιώς: Πέθανε από έμφραγμα ο οδηγός του φορτηγού

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για το τροχαίο, που σόκαρε το πρωί της Τρίτης (2/6) όσους βρίσκονταν επί της Λεωφόρου Πειραιώς, με τον οδηγό του φορτηγού να διακομίζεται με έμφραγμα στο νοσοκομείο και να πεθαίνει.

Λίγο μετά τις 11:30 γινόταν γνωστό πως ο οδηγός ενός φορτηγού που κινούνταν επί της οδού Πειραιώς, έχανε τον έλεγχο, περνούσε στο αντίθετο ρεύμα και κατέληγε στα γραφεία μιας εταιρίας.

Ο οδηγός του φορτηγού, σύμφωνα με πληροφορίες, έπαθε έμφραγμα στο τιμόνι και γι’ αυτό έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα, ευτυχώς χωρίς μεγάλη ταχύτητα, να πέσει πάνω στην εταιρία.

Οι εικόνες αποτυπώνουν τον τρόμο των υπαλλήλων που είχαν το φορτηγό να κατευθύνεται προς το μέρος τους. Το σημείο όπου κατέληξε το φορτηγό έχει καταστροφή, όπως και μηχανάκια που ήταν παρκαρισμένα στο σημείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το φορτηγό παρέσυρε και δυο αυτοκίνητα.

Ο οδηγός του φορτηγού διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Χαμός: Φοβερό τροχαίο με μετωπική σύγκρουση στη Λαμία

Χαμός επικράτησε το απόγευμα της Δευτέρας (1/6) στην εθνική οδό, λίγο πιο έξω από τη Λαμία, με ένα φοβερό τροχαίο να προκαλείται από μετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων.

Ένα πράσινο Peugeot που είχε κατεύθυνση προς Λαμία, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο ασημί Hyundai που είχε κατεύθυνση προς Ανθήλη, ενώ τροχαίο σοκ υπήρξε προ ημερών στα Χανιά.

Από τη σφοδρή σύγκρουση, όπως αναφέρει το Lamiareport.gr, τραυματίστηκε το ζευγάρι Ρομά που επέβαινε στο δεύτερο όχημα, το οποίο διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ευτυχώς η κατάσταση τους δεν εμπνέει κάποια ανησυχία.

Προανάκριση για τα αίτια της σύγκρουσης διενεργεί το Τμήμα τροχαίας Λαμίας.

Δείτε το βίντεο:

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share