Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κλειστή η Πειραιώς: Φορτηγό έκανε «ντου» σε μαγαζί

Συμβαίνει τώρα!

2 Ιουνίου 2020 11:33
Κλειστή η Πειραιώς: Φορτηγό έκανε «ντου» σε μαγαζί
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Συναγερμός σήμανε στη Λεωφόρο Πειραιώς, με το δρόμο να κλείνει στο ύψος του Ταύρου εξαιτίας ενός τροχαίου, καθώς ένα φορτηγό ξέφυγε από την πορεία του κι έκανε «ντου» σε μαγαζί.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, το φορτηγό κινείτο στο ρεύμα προς Πειραιά και για άγνωστους προς το παρόν λόγους εξετράπη της πορείας του, για να «μπουκάρει» στο κατάστημα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές ζημιές στο κατάστημα ενώ το φορτηγό στην τρελή πορεία που κατέγραψε «πήρε» μαζί του και δύο επαγγελματικά φορτηγάκια της εταιρείας, ενώ χαμός έγινε με μετωπική σύγκρουση οχημάτων στη Λαμία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Τροχαίο σοκ στα Χανιά: Πετάχτηκε από το αυτοκίνητο και τον πάτησε άλλο ΙΧ

Ένα σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε στα Χανιά, το απόγευμα της Πέμπτης στον ΒΟΑΚ και στον κόμβο Ταυρωνίτη, και ο 45χρονος οδηγός είναι σοβαρά τραυματισμένος,

Ακόμα ένα τροχαίο που ανατριχιάζει σήμερα, μετά από αυτό στη Λάρισα. Το όχημα που οδηγούσε ο άνδρας, εξετράπη της πορείας το, και εκείνος έχασε τον έλεγχο και έπεσε στο πλαϊνό κράσπεδο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ακολουθούσε άλλο όχημα με δύο γυναίκες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο γυναίκες συγκλονισμένες από το συμβάν που εκτυλίχθηκε μπροστά τους, σταμάτησαν το όχημά τους και κατέβηκαν να δουν τι ακριβώς συμβαίνει.

Σύμφωνα με τις περιγραφές μαρτύρων, ενώ έψαχναν τον οδηγό για να τον βοηθήσουν, διαπίστωσαν ότι ο άνδρας, βρισκόταν αιμόφυρτος, κάτω από τις ρόδες του δικού τους οχήματος.

Στο σημείο άμεσα έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να επιχειρήσουν για τον απεγκλωβισμό του άτυχου άνδρα, όπου μάλιστα χρησιμοποίησαν ειδικό εξοπλισμό για να απεγκλωβίσουν από τις ρόδες τον άτυχο άνδρα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας είναι πολυτραυματίας και βρίσκεται στο στάδιο των εξετάσεων.

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο 31χρονος Γιώργος Τσαλαμπούνης

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Θεσσαλονίκη από την τραγική είδηση του θανάτου του ταλαντούχου κιθαρίστα Γιώργου Τσαλαμπούνη!

Συνεργάτης του Δημήτρη Μυστακίδη, εξαιρετικό ταλέντο που ξεχώρισε τα τελευταία χρόνια στις σκηνές της πόλης. Ο Γιώργος Τσαλαμπούνης σκοτώθηκε σε ηλικία 31 ετών σε δυστύχημα στον περιφερειακό χθες τη νύχτα οδηγώντας την μοτοσυκλέτα του!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share