Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο 31χρονος Γιώργος Τσαλαμπούνης

Είδηση σοκ!

28 Μαΐου 2020 10:44
Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο 31χρονος Γιώργος Τσαλαμπούνης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Θεσσαλονίκη από την τραγική είδηση του θανάτου του ταλαντούχου κιθαρίστα Γιώργου Τσαλαμπούνη!

Συνεργάτης του Δημήτρη Μυστακίδη, εξαιρετικό ταλέντο που ξεχώρισε τα τελευταία χρόνια στις σκηνές της πόλης. Ο Γιώργος Τσαλαμπούνης σκοτώθηκε σε ηλικία 31 ετών σε δυστύχημα στον περιφερειακό χθες τη νύχτα οδηγώντας την μοτοσυκλέτα του!

Πέθανε ο Γεράσιμος Φλαμιάτος

Ένας σπουδαίος επιχειρηματίας έφυγε από τη ζωή, με τον Γεράσιμο Φλαμιάτο, γνωστό για τη δράση του στον χώρο του αυτοκινήτου, να πεθαίνει σε ηλικία 70 ετών.

Ο εν λόγω επιχειρηματίας πραγματοποίησε σπουδαία πορεία στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας, συνεργαζόμενος με την Toyota, με την απώλεια του να προκαλεί θλίψη στην οικογένειά του και την εταιρεία, ενώ προ ημερών απεβίωσε και η Καίτη Κυριακοπούλου.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Μαΐου στις 13:30 στο Κοιμητήριο Ζωγράφου.

Πέθανε ο επιχειρηματίας Λάκης Παπαδόπουλος

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 87 ετών, ο γνωστός επιχειρηματίας και τέως Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας, Λάκης Παπαδόπουλος. Επίσης, ανείπωτη θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό χώρο και συγκεκριμένα στο χώρο της μουσικής η τραγική είδηση του θανάτου διάσημου τραγουδιστή.

Σε ανακοίνωση του ο Εμπορικός και Εισαγωγικός σύλλογος της Πάτρας αναφέρει:

Ο Πρόεδρος, Κωνσταντίνος Ζαφειρόπουλος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη και τα θερμά τους συλλυπητήρια προς τους οικείους και την Εμπορική οικογένεια της πόλης μας για την απώλεια του συναδέλφου και πρώην Προέδρου μας Απόστολου Παπαδόπουλου. Ο Απόστολος Παπαδόπουλος υπηρέτησε με ζήλο, αφοσίωση και ανιδιοτέλεια μέσα από τον Σύλλογο μας τον εμπορικό κόσμο και την πόλη μας. Διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου την περίοδο 1996 – 1997. Αποτελεί για όλους μας λαμπρό παράδειγμα επιχειρηματία, συνδικαλιστή, οικογενειάρχη.

Ευτύχισε να δει εγγόνια και τα παιδιά του Τρύφωνα και Αμαλία άξια και χρήσιμα μέλη της κοινωνίας μας.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share