Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020

Αδιανόητο: 73χρονος ήταν «νεκρός» και... βρέθηκε σε ίδρυμα ένα μήνα μετά

Απίστευτο!

27 Μαΐου 2020 09:22
Αδιανόητο: 73χρονος ήταν «νεκρός» και... βρέθηκε σε ίδρυμα ένα μήνα μετά
Αρθρογράφος: Ραφαήλ Αλαγάς
ΡΑΦΑΗΛ ΑΛΑΓΑΣ

Follow us on Google News

Αδιανόητο είναι αυτό, που συνέβη στη Ρόδο, αφού φαίνεται πως ένας 73χρονος, ο οποίος προ μηνός είχε εντοπιστεί νεκρός σε αποθήκη, βρέθηκε ένα μήνα μετά σε... ίδρυμα.

Δεδομένης της διεύθυνσης αλλά και του σημείου που βρέθηκε το άψυχο σώμα του, οι αρμόδιες αρχές υπέθεσαν ότι πρόκειται για συγκεκριμένο άνθρωπο που διαμένει εκεί και που είχε μεταφερθεί και άλλες φορές στο νοσοκομείο με σοβαρά προβλήματα υγείας, τα οποία αντιμετώπιζε. Δεν βρέθηκε πάνω του κανένα χαρτί που να πιστοποιεί την ταυτότητά του.

Νεκρός στα έγγραφα της αστυνομίας ο 73χρονος

Το πτώμα, σύμφωνα με τη «Ροδιακή», ήταν σε προχωρημένη σήψη και κλήθηκε αμέσως η αστυνομία. Μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο της Ρόδου και εκεί φαίνεται ότι συγγενικό του πρόσωπο βεβαίωσε ότι πρόκειται για τον 73χρονο που διέμενε στην αποθήκη αυτή. Ενημερώθηκαν όλοι οι συγγενείς και ακολούθησε κηδεία από γνωστό γραφείο τελετών στη Ρόδο την επόμενη μέρα.

Χθες το βράδυ όμως, τα παιδιά του ενημερώθηκαν ότι ο… υποτιθέμενος νεκρός, ήταν ζωντανός και φιλοξενούνταν στο ίδρυμα των Κολυμπίων.

Στα επίσημα έγγραφα της αστυνομίας πάντως, ο 73χρονος έχει καταχωρηθεί ως νεκρός. Κι αυτό που απομένει τώρα είναι να διαπιστωθεί ποια είναι η πραγματική ταυτότητα του πτώματος που βρέθηκε στο σημείο της αποθήκης και το οποίο ετάφη στο νεκροταφείο Ρόδου, ενώ πρόσφατα σοκ προκάλεσε μια υπόθεση, όπου ένας Έλληνας και τρεις αλλοδαποί συνελήφθησαν, επειδή είχαν μετατρέψει το πατάρι του μπαρ σε ερωτικό οίκο, εκδίδοντας μάλιστα στο σημείο κοπέλα 17 ετών.

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και η εισαγγελία της Ρόδου ενώ βέβαιο θεωρείται ότι η ασφάλεια Ρόδου θα ξεκινήσει έρευνα προκειμένου να αποκαλυφθεί τι πραγματικά έχει συμβεί. Δεν αποκλείεται επίσης να διαταχθεί και η εκταφή του πτώματος, για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει κάτι ύποπτο.

Μαρτυρίες γειτόνων φανερώνουν ότι κάποιες φορές στο σπίτι του 73χρονου σύχναζε και ένας φίλος του.

Εξαφάνιση ατόμου πάντως, δεν είχε δηλωθεί έως και χθες το βράδυ.

 

Επαρχία

Ροή ειδήσεων

Share