Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

49χρονη βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της - Τραγωδία στην Λαμία

Θρήνος

26 Μαΐου 2020 17:14
49χρονη βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της - Τραγωδία στην Λαμία
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μία γυναίκα 49 ετών βρέθηκε αργά το μεσημέρι της Τρίτης νεκρή μέσα στο σπίτι της κοντά στο κέντρο της Λαμίας. Τραγωδία είχαμε και στη Θεσσαλονίκη με έναν 31χρονο αναβάτη να χάνει τη ζωή του μετά από σύγκρουση με βανάκι της ΕΛ.ΑΣ.

Το γεγονός ότι δεν απαντούσε στις επανειλημμένες κλήσεις των συγγενών της τους κινητοποίησε και, όταν έφτασαν στο σπίτι όπου έμενε μόνη της, ήρθαν αντιμέτωποι με το άψυχο σώμα της.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι το νήμα της ζωής της κόπηκε απότομα αρκετές ώρες πριν. Η 49χρονη αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και όλα δείχνουν ότι έφυγε ξαφνικά από παθολογικά αίτια χωρίς να προλάβει να ειδοποιήσει κάποιον.

Στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και αστυνομικοί του ΑΤ Λαμίας, που απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο παρήγγειλαν τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής προκειμένου να προσδιοριστούν τα ακριβή αίτια θανάτου της άτυχης γυναίκας.

Θρίλερ στην Κορινθία - Βρέθηκε νεκρός άνδρας μέσα στο σπίτι του

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές, καθώς ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στον Άσσο Κορινθίας. Αναστάτωση επικράτησε και στην περιοχή της Νίκαιας, όταν ένας άνδρας επίσης βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του.

Οι πυροσβέστες άνοιξαν την πόρτα και βρήκαν μέσα στο σπίτι και εντόπισαν τη σορό ενός άνδρα. Oι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο. Όπως αναφέρει το korinthostv.gr, αυτή την ώρα βρίσκονται στο σημείο αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου και του Α.Τ. Βραχατίου που κάνουν έρευνες.

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη - Νεκρός βρέθηκε ο 44χρονος που είχε εξαφανιστεί από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο

Ο άτυχος άντρας, για τον οποίο είχε ενεργοποιηθεί silver alert, ο 44χρονος Αναστάσιος Πανινιός από τα Σέρβια της Κοζάνης, εντοπίστηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου νεκρός σε ρέμα στην περιοχή της Πυλαίας, στη Θεσσαλονίκη. Επίσης, θρίλερ επικρατεί και στην Κοζάνη καθώς βρέθηκε νεκρός ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα ένας νεαρός ηλικίας 24 ετών.

Ο 44χρονος είχε εξαφανιστεί στις 7 Απριλίου από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη. Τον 44χρονο εντόπισαν περαστικοί, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία. Τα αίτια του θανάτου του άντρα θα κληθεί να εξακριβώσει ιατροδικαστής.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share