Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Βίντεο-ντοκουμέτο: Άγριος ξυλοδαρμός 40χρονου Πακιστανού στη Θεσσαλονίκη

Φαρ Ουέστ

26 Μαΐου 2020 13:30
Βίντεο-ντοκουμέτο: Άγριος ξυλοδαρμός 40χρονου Πακιστανού στη Θεσσαλονίκη
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σοκάρει το βίντεο-ντοκουμέντο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τον άγριο ξυλοδαρμό ενός 40χρονου Πακιστανού στη Θεσσαλονίκη. Επίσης, ένα άγριο συμβάν ξυλοδαρμού οδηγού λεωφορείου σημειώθηκε πριν 2 μέρες, στο τέρμα της λεωφορειακής γραμμής 171 στην Βάρκιζα.

Σύμφωνα με το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, το θύμα εμφανίζεται ημίγυμνο να δέχεται χτυπήματα στο σώμα και το πρόσωπο από μια ομάδα νεαρών αλλοδαπών. Όπως κατήγγειλε, μάλιστα, ενώπιον των αστυνομικών αρχών που μετέβησαν στο σημείο, η συγκεκριμένη ομάδα προσπάθησε να τον ληστέψει.

Παρά την παρέμβαση της Ελληνικής Αστυνομίας, οι φερόμενοι δράστες κατάφεραν να τραπούν σε φυγή και να αποφύγουν τη σύλληψη. Οι αρχές προχώρησαν στην προσαγωγή τεσσάρων ατόμων, τα οποία ωστόσο αφέθηκαν ελεύθεροι.

Φρίκη στην Κρήτη: Ξυλοκοπούσε άγρια την γυναίκα του για 8 χρόνια - Ακόμα και όταν ήταν έγκυος (Video)

Μία φρικτή ιστορία στην Κρήτη, είδε το φως της δημοσιότητας, αφού ένας άνδρας ξυλοκοπούσε τη γυναίκα του για 8 χρόνια, ακόμα και κατά τη διάρκεια που ήταν έγκυος. Επίσης, μία γυναίκα ξυλοκοπήθηκε από τον άντρα της σοβαρά. Σήμερα που γλίτωσε τον θάνατο στέλνει ένα ανατριχιαστικό μήνυμα.

Σύμφωνα με το «Κρήτη tv», πρόκειται για μία νεαρή γυναίκα, από την περιοχή της δυτικής Κρήτης, που παντρεύτηκε προ δεκαετίας τον σύζυγό της και απέκτησαν μαζί τέσσερα παιδιά. Η ίδια, έπειτα από προτροπή των γονιών της, κατήγγειλε τα όσα βίωνε στις αρχές ενώ την περασμένη Πέμπτη συνελήφθη ο σύζυγός της.

Ανατριχιάζουν οι καταθέσεις της

Ανατριχιαστικές είναι οι καταθέσεις της γυναίκας για τα όσα βίωνε δίπλα στον σύζυγό της. Όπως ανέφερε, η βίαιη συμπεριφορά του ξεκίνησε το 2012 κι ενώ είχαν ήδη ένα παιδί. Έκτοτε την ξυλοκοπούσε άγρια, είτε χτυπώντας το κεφάλι της στον τοίχο, είτε την χτυπούσε με μία μαγκούρα ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που μετά τα βασανιστήρια την εξανάγκαζε να προχωρήσουν και σε σ3ξουαλική επαφή. Αυτές οι επιθέσεις δεν σταμάτησαν ούτε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Η ίδια περιέγραψε στις αρχές όλες τις φρικαλεότητες που έζησε δίπλα του. Όπως, είπε, όταν ήταν έγκυος 6 μηνών την έβγαλε έξω από το σπίτι και κλείδωσε την πόρτα. Έξω έκανε πολύ κρύο κι όταν εκείνη του ζήτησε ένα μπουφάν για να μην κρυώνει εκείνος της είπε να πάρει το κάλυμμα του αυτοκινήτου για να σκεπαστεί.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το cretapost.gr δεν ήταν λίγες οι φορές που η νεαρή γυναίκα κατέληξε για τις πρώτες βοήθειες σε Κέντρο Υγείας. Βρήκε τη δύναμη να μιλήσει μετά από προτροπή των γονιών της

Μάλιστα, οι γονείς της ήταν που κατήγγειλαν αρχικά το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα των Χανίων έπειτα από ένα ακόμα επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας κι έπεισαν και την ίδια να μιλήσει στις αρχές. Ο σύζυγός της συνελήφθη και πλέον η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share