Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Χαμός στην Βάρκιζα: Έδειραν οδηγό λεωφορείου - Διακομίστηκε στο Τζάνειο

Σοκ

24 Μαΐου 2020 18:03
Χαμός στην Βάρκιζα: Έδειραν οδηγό λεωφορείου - Διακομίστηκε στο Τζάνειο
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Απίστευτο συμβάν ξυλοδαρμού οδηγού λεωφορείου σημειώθηκε στις 12:30 το μεσημέρι, στο τέρμα της λεωφορειακής γραμμής 171 στην Βάρκιζα. Ενώ, νεκρός βρέθηκε από διερχόμενους άνδρας σε στάση λεωφορείων στη Βάρκιζα και κάλεσαν άμεσα την αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του citybus-drivers.com, το περιστατικό έγινε όταν πίσω από τη στάση του τέρματος είχε παρκάρει ένα λεωφορείο της γραμμής. Από τα δεξιά του βρίσκονταν δύο ΙΧ αυτοκίνητα και έξω από αυτά βρισκόταν τρεις άνδρες και μία γυναίκα. Το λεωφορείο είχε σταθμεύσει στη στάση του τέρματος, για το προκαθορισμένο δρομολόγιο, ενώ ήδη μπροστά ήταν παρκαρισμένα τα ΙΧ.

Ο οδηγός άνοιξε τις πόρτες του λεωφορείου και τότε οι τρεις άνδρες κατευθύνθηκαν προς τον οδηγό, μπήκαν εντός του λεωφορείου και τον χτύπησαν αφού πριν ειρωνικά και προκλητικά τον χλεύαζαν αν ενοχλούν που βρίσκονται παρκαρισμένοι σε χώρο στάθμευσης λεωφορείων.

Εκείνη τη στιγμή περνούσαν από το σημείο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που συνέλαβαν τους δράστες και τους οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα. Ο οδηγός του λεωφορείου διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο ΤΖΑΝΕΙΟ νοσοκομείο.

Συναγερμός στη Νέα Φιλαδέλφεια: Θετικός στον κορωνοϊό οδηγός τρόλεϊ

Συναγερμός έχει σημάνει στη Νέα Φιλαδέλφεια καθώς θετικός στον κορωνοϊο βρέθηκε οδηγός τρόλεϊ. Με το «καμπανάκι» να χτυπάει και στη Γλυφάδα καθώς με ύποπτο κρούσμα του φονικού ιού βρέθηκε 20χρονος μετανάστης.

Ο οδηγός αισθάνθηκε αδιαθεσία μετά το τέλος της χθεσινής του βάρδιας και επικοινώνησε με τους προϊσταμένους του, οι οποίοι με τη σειρά τους ειδοποίησαν τον γιατρό υπηρεσίας. Ο οδηγός του τρόλεϊ ανέφερε στον γιατρό υπηρεσίας ότι είχε κάποια από τα συμπτώματα της νόσου, με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί ο ΕΟΔΥ. Έπειτα από λίγη ώρα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωνοϊό, για κλινικοεργαστηριακό έλεγχο.

Πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστό ότι το δείγμα είναι θετικό και αμέσως δόθηκαν οδηγίες ώστε να τηρηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες. Ο οδηγός που δεν παρουσιάζει σοβαρά συμπτώματα ετέθη σε καραντίνα στο σπίτι του, ενώ το όχημα με το οποίο πραγματοποίησε το χθεσινό δρομολόγιο παροπλίστηκε προκειμένου να απολυμανθεί. Ταυτόχρονα ξεκίνησε και η διαδικασία ιχνηλάτισης των επαφών του οδηγού από τον ΕΟΔΥ. Σε καραντίνα μπήκαν και δέκα συνάδελφοι του για προληπτικούς λόγους.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share