Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Απόπειρα ανθρωποκτονίας 48χρονου επιχειρηματία - Τον πυροβόλησαν μέσα στο γραφείο του

Τι συνέβη;

23 Μαΐου 2020 17:38
Απόπειρα ανθρωποκτονίας 48χρονου επιχειρηματία - Τον πυροβόλησαν μέσα στο γραφείο του

Συναγερμός σήμανε πριν λίγη ώρα στα Λεχαινά Ηλείας καθώς σημειώθηκε απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ενός 48χρονου επιχειρηματία. Ωστόσο, στον επιχειρηματικό κόσμο επικρατεί θρήνος καθώς έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας Λάκης Παπαδόπουλος.

Όπως καταγγέλλει ο παθών, η απόπειρα έγινε από μπράβο ατόμου με τον οποίον είχε ραντεβού.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, ο επιχειρηματίας πυροβολήθηκε από τον δράστη της απόπειρας ο οποίος συνόδευε το άτομο με το οποίο είχε ραντεβού, ενώ έξω από την πύλη της επιχείρησης τους περίμεναν ακόμη δυο άντρες.

Στην περιοχή έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας και του Α.Τ. Λεχαινών. Στο γραφείο του επιχειρηματία βρέθηκε ένας κάλυκας από το πιστόλι του δράστη. Και τα τέσσερα άτομα έφυγαν μετά το συμβάν και αναζητούνται από τις αστυνομικές αρχές.

Το γραφείο στο οποίο σημειώθηκε η σοκαριστική επίθεση:

Πέθανε ο επιχειρηματίας Μάκης Γαλατάς

Θρήνος επικρατεί στη Φθιώτιδα καθώς σε ηλικία 75 ετών πέθανε ο Λαμιώτης επιχειρηματίας Μάκης Γαλατάς που κατοικούσε εδώ και χρόνια στην περιοχή της Τραγάνας Λοκρίδας και βίωνε τον προσωπικό του Γολγοθά λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας. Βαρύ πένθος επικρατεί και στον ελληνικό αθλητισμό μετά τον χαμό του Ηλία Δαμάσκου, σε ηλικία 67 ετών.

Δραστηριοποιούνταν με την εμπορία και την εκκόκκιση βαμβακιού και άλλων αγροτικών προϊόντων. Την δεκαετία του 1990 είχε έντονη κομματική δραστηριότητα στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας ενώ διετέλεσε πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Φθιώτιδας. Μάλιστα την ίδια περίοδο είχε ορισθεί πρόεδρος του ΔΣ της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.

Πέθανε ο επιχειρηματίας Αντώνης Μαυροκέφαλος

Θλίψη στην τοπική κοινωνία της Πάτρας και ιδιαίτερα στο χώρο της αρτοζαχαροπλαστικής και της εστίασης, προκάλεσε η είδηση του θανάτου του επιχειρηματία Αντώνη Μαυροκέφαλου, ενώ θρήνο προκάλεσε και ο θάνατος γνωστού Έλληνα ηθοποιού.

Ο εκλιπών, διατηρούσε επί σειρά ετών το κατάστημα σφολιατοειδών «Σπέσιαλ» και εργαστήριο αρτοζαχαροπλαστικής. Ήταν πατέρας έξι παιδιών και εργαζόταν σε ταχυφαγείο της Αγίου Ανδρέου. Υπέστη βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο και παρά τη γενναία μάχη που έδωσε νοσηλευόμενος αρκετές ημέρες, δεν τα κατάφερε.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share