Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Δε θυμάμαι τίποτα, το έχω μετανιώσει» - «Σπαράζει» καρδιές ο 17χρονος για τη βουτιά θανάτου στην Ναύπακτο

Όλα όσα είπε

19 Μαΐου 2020 18:53
«Δε θυμάμαι τίποτα, το έχω μετανιώσει» - «Σπαράζει» καρδιές ο 17χρονος για τη βουτιά θανάτου στην Ναύπακτο
Από Ραφαήλ Αλαγάς

«Σπαράζει» καρδιές ο 17χρονος, που έκανε τη βουτιά θανάτου στην Ναύπακτο, με τον ίδιο να «σπάει» τη σιωπή του και να μιλά στο Mega δύο μέρες μετά το σοκαριστικό περιστατικό, τονίζοντας πως το έχει μετανιώσει.

Σε ένα νέο βίντεο ακούγονται τα όσα έλεγαν συνομήλικοί του, τη στιγμή που αποφάσιζε να ρισκάρει την ίδια του, τη ζωή…

Σε αυτό το σημείο ο 17χρονος παίρνει φόρα και χωρίς να το σκεφτεί πέφτει στο κενό. Οι σκηνές κόβουν την ανάσα. Ο ανήλικος πέφτει στο τσιμέντο και από καθαρή τύχη θα παραμείνει στη ζωή.

Όπως αποκαλύπτεται, δεν είναι ο πρώτος. Έφηβοι, αλλά και μικρότερα παιδιά, έχουν δοκιμάσει το ίδιο σάλτο μορτάλε και στο παρελθόν. Όλα με σκοπό να αποδείξουν στις παρεές τους ότι δεν φοβούνται.

Από το κρεβάτι του σπιτιού του όπου βρίσκεται, ο 17χρονος μιλάει στο LiveNews. Είναι καταβεβλημένος αλλά ευτυχώς ζωντανός. Και μετανιωμένος...

«Δεν θύμαμαι τίποτα, δεν θυμάμαι. Ευχαριστώ όλους σας που νοιαστήκατε για μένα. Το έχω μετανιώσει»

Ανακουφισμένη μετά το ισχυρό σοκ που υπέστη και η μητέρα του. Ξέρει πως το παιδί της απέφυγε τον θάνατο τυχαία.

«Ξεκινά παίρνει φόρα κι εκεί κάπου προφανώς γλιστράει. Δεν μπορώ να κατηγορήσω κάποιον, δεν ξέρω τι ακριβώς έχει γίνει».

Οι σκηνές στο λιμάνι της Ναυπάκτου, το βράδυ της περασμένης Κυριακής, σοκάρουν τους πάντες. Το ασθενοφόρο καθυστερεί και οι αυτόπτες μάρτυρες έχουν παγώσει.

«Για καλή του τύχη κάποιος ήταν κάποιος κύριος εκεί από το λιμενικό, που έπεσε μέσα και τον έσωσε. Γιατί θα πήγαινε από πνιγμό»

Όπως μας λέει ο 17χρονος και η μητέρα του, το στοίχημα που λίγο έλειψε να στοιχίσει μια ανθρώπινη ζωή, δεν ήταν χρηματικό. Τα παιδιά άρχισαν να προκαλούν το ένα το άλλο και ο 17χρονος αποφάσισε να δοκιμάσει το αδιανόητο.

«Αυτό γίνεται συνέχεια», λέει ο 17χρονος.

Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλούν και οι αλλεπάλληλες καταγγελίες, ότι ανάλογες πτώσεις έχουν καταγραφεί και στο πρόσφατο παρελθόν.

«Βάζουν στοίχημα για λεφτά αλλά ο γιός μου το έκανε επειδή κάποιος του έλεγε πως είναι κόταν αν δεν πέσει»

Ο 17χρονος παραμένει στο σπίτι του και προσπαθεί να αναρρώσει. Οι γονείς του, ευχαριστούν τον άνθρωπο που έτρεξε για να βοηθήσει. Τον σωτήρα του παιδιού τους, που όπως μας είπε ακόμα δεν έχει καταφέρει να συναντήσει…

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share