Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στις φυλακές της Λάρισας: Δολοφονήθηκε 31χρονος κρατούμενος

Τι συνέβη;

15 Μαΐου 2020 21:17
Συναγερμός στις φυλακές της Λάρισας: Δολοφονήθηκε 31χρονος κρατούμενος

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα στις φυλακές της Λάρισας όταν ένας 31χρονος αλλοδαπός κρατούμενος βρέθηκε άγρια δολοφονημένος ενώ δράστης της στυγνής δολοφονίας φαίνεται να είναι ένας 23χρονος συγκρατούμενος του. Ωστόσο, νωρίτερα ολοκληρώθηκε η πολύκροτη δίκη της Ελένης Τοπαλούδη, δείτε εδώ την απόφαση του δικαστηρίου.

Συγκεκριμένα, περί ώρα 16:30, ο δράστης, καταδικασμένος σε πολυετή ποινή κάθειρξης για το αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης και υπόδικος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επιτέθηκε με αυτοσχέδιο μαχαίρι και κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα στον συγκρατούμενό του, καταδικασμένο σε πολυετή ποινή κάθειρξης για ηθική αυτουργία σε εισαγωγή, κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.

Άμεσα κλήθηκε το ΕΚΑΒ, το οποίο κατέφτασε στις φυλακές και διαπίστωσε τον θάνατο του κρατουμένου.

Το αυτοσχέδιο μαχαίρι έχει κατασχεθεί.Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει υποπέσει σε σωρεία πειθαρχικών παραπτωμάτων, όπως η άσκηση σωματικής βίας κατά συγκρατουμένου, η απείθεια σε εντολές του σωφρονιστικού προσωπικού, καθώς και η κατοχή κινητού τηλεφώνου και απαγορευμένων ειδών.

Άγριο έγκλημα: 45χρονος δολοφόνησε 33χρονη έγκυο και τον σύντροφό της μέσα στο σπίτι τους (Video)

Ένα άγριο έγκλημα έγινε στη Νέα Υόρκη με έναν 45χρονο άνδρα να δολοφονεί μια 33χρονη έγκυο μαζί με τον σύντροφό της μέσα στο σπίτι τους, κατά τη διάρκεια ληστείας. Επίσης, δεν το χωράει ανθρώπινος νους, αυτό που έγινε στην Τουρκία με ποδοσφαιριστή να σκοτώνει τον 5χρονο γιο του που είχε κορωνοϊό.

Όπως γράφει η New York Post, ο 45χρονος Φίλιπ Μορένο εισέβαλε στο σπίτι του ζευγαριού το απόγευμα της Δευτέρας, πυροβόλησε και σκότωσε και τα δύο θύματά του μέσα στο σαλόνι. Η 33χρονη Άνα Ντεσούα, που ήταν έγκυος, και ο 46χρονος σύντροφός της Αλάφια Ροντρίγκεζ, βρέθηκαν από αστυνομικούς νεκροί στο πάτωμα.

Η Αστυνομία βρήκε τον Μορένο στην περιοχή, έχοντας στην κατοχή του όπλο. Στο σαλόνι του σπιτιού βρέθηκε και μια 43χρονη που είχε δεχθεί σφαίρα στην πλάτη. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Οι αρχές εντόπισαν κι ένα 2χρονο κορίτσι, που πιστεύεται πως ήταν η κόρη του ζευγαριού. Η μικρή μεταφέρθηκε επίσης στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Ο Μορένο, είχε συλληφθεί το 1992 για τον φόνο του ­Γουάτσον στο Staten Island, σύμφωνα με το δημοσίευμα, και οδηγήθηκε στη φυλακή από όπου βγήκε με αναστολή το 2007.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share