Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Χαμός στον Βόλο: Νύχτες ακολασίας με γάντια, μάσκες και θερμομετρήσεις!

Πανικός

13 Μαΐου 2020 09:14
Χαμός στον Βόλο: Νύχτες ακολασίας με γάντια, μάσκες και θερμομετρήσεις!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αλλαγές εισάγει ο κορωνοϊός και στον τομέα του αγοραίου έρωτα, αφού οι προσερχόμενοι στους οίκους ανοχής, εκτός από τις «γνωστές» προφυλάξεις θα πρέπει να παίρνουν και επιπλέον μέτρα προστασίας στην μετά καραντίνα εποχή.

Πιο συγκεκριμένα, όταν επιτραπεί και πάλι η λειτουργία των οίκων ανοχής, οι πελάτες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης θα πρέπει να φορούν πλαστικά γάντια και μάσκες! Σε αυτό το πλαίσιο, οι οίκοι ανοχής στον Βόλο έχουν ήδη αρχίσει να προμηθεύονται γάντια αλλά και μάσκες για τους πελάτες. Άλλωστε ο Βόλος μέσα στην διάρκεια της καραντίνας έκλεψε την παράσταση με παρόμοια περιστατικά.

Οι οίκοι ανοχής ανά την Ελλάδα, η λειτουργία των οποίων διακόπηκε στα μέσα Μαρτίου ελέω επιδημίας, προετοιμάζονται για την «επόμενη μέρα» και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, στα μέτρα ασφαλείας θα περιλαμβάνονται -πέρα από τη ήδη εφαρμοζόμενα- η θερμομέτρηση των πελατών, η χρήση σεντονιών μιας χρήσης και η συχνή-περιοδική απολύμανση του χώρου στέγασης της κάθε επιχείρησης.

Φρίκη στο Βόλο - Άνδρας έδεσε με σκοινί το λαιμό του στο ποδήλατο και βούτηξε στη θάλασσα

Φρίκη στο Βόλο, με την απόφασή ενός άνδρα να αυτοκτονήσει δένοντας με σκοινί το λαιμό του στο ποδήλατο και να βουτάει στη θάλασσα. Επίσης, τραγωδία είχαμε και στην Ηλεία με έναν 69χρονο να βάζει και αυτός τέλος στην ζωή του με κυνηγητική καρραμπίνα.

Σύμφωνα με το magnesianew.gr, το άψυχο σώμα του βρέθηκε στο βυθό της θάλασσας, στην παραλία, στο ύψος της αρχής της οδού Ιάσονος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 75χρονος είχε ενημερώσει τους συγγενείς του ότι είχε πρόθεση να θέσει τέλος στη ζωή του, καθώς φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Στις 12.30 το μεσημέρι, ενημερώθηκε από συγγενή του αυτόχειρα η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων, προκειμένου να ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του άτυχου ηλικιωμένου που αγνοούνταν, όπως και έγινε μαζί με το Λιμεναρχείο. Οι έρευνες έγιναν από ξηράς και θάλασσας επεκτάθηκαν σε όλο το παραλιακό μέτωπο, από λιμενικούς, εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, της ΕΟΔ και ιδιώτη δύτη.

TAGS
 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share