Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

55χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο - Τραγωδία στις Σέρρες

Σοκ

9 Μαΐου 2020 13:39
55χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο - Τραγωδία στις Σέρρες
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τραγωδία σημειώθηκε στις Σέρρες με έναν 55χρονο άνδρα να χάνει τη ζωή του σε τροχαίο σήμερα το πρωί. Ενώ, μία μητέρα με τα δύο ανήλικα παιδιά της παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, στις 6:30, στο 2ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Σερρών - Μητρουσίου, μοτοσικλέτα που οδηγούσε ένας 55χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας και προσέκρουσε σε τσιμεντένιο στηθαίο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Σερρών, ωστόσο ήταν αργά. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.

14χρονη παρασύρθηκε από αυτοκίνητο - Σοκ στη Χαλκίδα

Τροχαίο ατύχημα συνέβη στο λιμάνι της Χαλκίδας, με μία 14χρονη κοπέλα να παρασέρνεται από αυτοκίνητο και να τραυματίζεται. Ενώ, αδιανόητο είναι αυτό, που συνέβη στη Λεωφόρο Αθηνών, με έναν οδηγό, όπως δείχνει το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, να μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα, στο σημείο όπου υπάρχει διαχωριστική νησίδα, με αποτέλεσμα να προκαλέσει τροχαίο ατύχημα.

Δεν έχει γίνει γνωστό το πώς ο οδηγός έπεσε πάνω στο άτυχο κορίτσι, το οποίο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Όπως αποδείχθηκε, ο τραυματισμός της ευτυχώς δεν ήταν σοβαρός. Προανάκριση για το τροχαίο ατύχημα διενεργείται από την Λιμενική Αρχή της Χαλκίδας.

Καλαμάτα: Νεκρό 3χρονο αγοράκι σε νοσοκομείο - Είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο

Στο νοσοκομείο της Καλαμάτας εξέπνευσε, σήμερα τα ξημερώματα, νήπιο ηλικίας 3 ετών, το οποίο είχε τραυματιστεί βαριά σε τροχαίο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο έγινε όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε 24χρονος -και στο οποίο επέβαινε το τρίχρονο αγόρι- εξετράπη, για άγνωστους ακόμα λόγους, από την πορεία του στο 71ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Καλαμάτας - Τρίπολης, στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου.

Μετά την εκτροπή το αυτοκίνητο προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ο οδηγός του αυτοκινήτου, το νήπιο και η 22χρονη συνοδηγός.

Στην συνέχεια και οι τρεις τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, το τρίχρονο αγόρι υπέκυψε στα τραύματά του.

Ωστόσο χθες συνέβη ακόμα ένα σοκαριστικό τροχαίο στην Ηλεία!

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share