Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φοβερό: Βρήκαν από ναρκωτικά μέχρι… σπαθιά και λόγχες

Τρεις οι συλλήψεις

28 Απριλίου 2020 15:37
Φοβερό: Βρήκαν από ναρκωτικά μέχρι… σπαθιά και λόγχες
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Φοβερά ήταν τα ευρήματα της Αστυνομίας σε δύο σπίτια στο Ηράκλειο της Κρήτης, καθώς εντοπίστηκαν ναρκωτικά, σπαθιά, λόγχες και σιδερογροθιές, με αποτέλεσμα τρία άτομα, δύο Έλληνες και ένας αλλοδαπός, να συλληφθούν και να οδηγηθούν στην Ασφάλεια.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων. Στην ίδια πόλη, πρόσφατα, σοκ προκάλεσε η πτώση γυναίκας από το μπαλκόνι του σπιτιού της.

Κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης εντοπίστηκε ο αλλοδαπός επ’ αυτοφώρω να προμηθεύει γυναίκα με ποσότητα ηρωίνης και συνελήφθησαν. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης βάρους 10,4 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 360 ευρώ ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και κινητό τηλέφωνο.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του neakriti.gr, ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του αλλοδαπού και στο σπίτι ακόμα ενός ατόμου όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

- 12,8 γραμμάρια ηρωίνης,

- 2 δενδρύλλια κάνναβης σε γλάστρες,

- πιστόλι με γεμιστήρα,

- 142 φυσίγγια,

- σπαθί με μεταλλική θήκη,

- 4 μαχαίρια,

- 2 σιδερένιες λόγχες,

- 2 σιδερογροθιές

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες έρχονται αντιμέτωποι τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Αδιανόητο: Μέθυσαν και… αρπάχτηκαν στα χέρια στο πασχαλινό τραπέζι - Στο νοσοκομείο δύο άτομα

Αδιανόητο περιστατικό συνέβη στο Ηράκλειο της Κρήτης, σε οικογενειακό τραπέζι για την Κυριακή του Πάσχα (19/4), με τους συμμετέχοντες από δύο οικογένειες να… αρπάζονται στα χέρια και δύο άτομα να καταλήγουν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, «άναψαν τα αίματα» μεταξύ των συγγενών με αποτέλεσμα πάνω στον καβγά να υπάρξουν και τραυματισμοί. Στο νησί, μάλιστα, πρόσφατα ένας επιβάτης σε μηχανή συγκρούστηκε με πρόβατα και χαροπαλεύει.

Στο νοσοκομείο διακομίστηκαν δύο άτομα που τραυματίστηκαν σε διάφορα μέρη του σώματος, χωρίς όμως να έχει κινδυνεύσει η ζωή τους.

Ενώ στο σημείο έσπευσε και η αστυνομία που προχώρησε σε συλλήψεις δύο αδελφών της οικογένειας, μιας γυναίκας και ενός άνδρα.

Τα αίτια της έντονης διαμάχης παραμένουν άγνωστα ωστόσο πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ αναφέρουν ότι υπήρξε και κατανάλωση αλκοόλ, γεγονός που δεν αποκλείεται να οδήγησε στον καβγά.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share