Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτο: 16χρονος με μηχανάκι συγκρούστηκε με πρόβατα και χαροπαλεύει στο νοσοκομείο!

Ποια η κατάστασή του;

13 Απριλίου 2020 17:37
Απίστευτο: 16χρονος με μηχανάκι συγκρούστηκε με πρόβατα και χαροπαλεύει στο νοσοκομείο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απίστευτο είναι αυτό, που συμβαίνει στην Κρήτη, με έναν 16χρονο να βιώνει σοβαρό τροχαίο με μηχανάκι, αφού το όχημα συγκρούστηκε με πρόβατα και εκείνος χαροπαλεύει στην εντατική, όπως αναφέρεται από το νοσοκομείο των Χανίων. Νωρίτερα, πάντως, οι γιατροί στο νησί είχαν επιτελέσει ένα τρομερό θαύμα.

Ο 16χρονος ήταν συνοδηγός του δικύκλου το οποίο ενεπλάκη την Κυριακή (12/4) σε τροχαίο στο ύψος των Μουρνιών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μπροστά στο μηχανάκι βρέθηκαν πρόβατα με αποτέλεσμα υπό συνθήκες που διερευνώνται να προκληθεί τροχαίο και να τραυματιστεί σοβαρά ο 16χρονος.

Ο ιδιοκτήτης των ζώων συνελήφθη.

Αυτοκτόνησε 46χρονος με τρία παιδιά - Τραγωδία στα Γρεβενά

Ένας 46χρονος κτηνοτρόφος έδωσε τέλος στη ζωή του αφήνοντας πίσω του τρία παιδιά, 20, 18 και 14 χρονών. Επίσης, πριν λίγες μέρες είχε αυτοκτονήσει γιατρός που είχε προσβληθεί από κορωνοϊό

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κτηνοτρόφος διέθετε τη μεγαλύτερη κτηνοτροφική μονάδα στα Γρεβενά με 1.500 ζώα. Το πρωί της Μεγάλης Δευτέρα τον περίμενε ο αδελφός του για κτηνοτροφικές εργασίες, αλλά δεν πήγε ποτέ. Ειδοποίησε τη μητέρα τους κι εκείνη προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του χωρίς αποτέλεσμα. Τελικά τον εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του ένας ξάδερφός του σε αχυρώνα δίπλα στο σπίτι του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχε «πέσει» ψυχολογικά την τελευταία περίοδο καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα στον επαγγελματικό του χώρο.

Σοκ: Αυτοκτόνησε 15χρονος λόγω του κορωνοϊού - Ανατριχιάζει η μητέρα του

Αυτοκτόνησε ένας 15χρονος στη Βρετανία λόγω του κορωνοϊού καθώς σύμφωνα με τη μητέρα του ένιωθε απομονωμένος από τον κόσμο στη διάρκεια του lockdown, με τον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον να συνεχίζει να βρίσκεται στο νοσοκομείο και την Κυβέρνηση να προχωρά σε νέα έκτακτη ενημέρωση.

Ο 15χρονος Κίαν Σάουθγουέι, είπε στη μητέρα του πως ήθελε «να τα κάνει όλα να περάσουν γρήγορα». Πέντε ημέρες αργότερα, ο Κίαν βρέθηκε νεκρός, αφήνοντας πίσω του συντετριμμένη την οικογένειά του.

Η 40χρονη μητέρα του απευθύνει έκκληση στους γονείς να μιλούν στα παιδιά τους στη διάρκεια της κρίσης με τον κορωνοϊό. «Ήταν τόσο αναπάντεχο, είμαστε ακόμα σοκαρισμένοι. Έχουμε παγώσει. Θέλουμε ο κόσμος να ξέρει πως ο Κιαν δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, δεν είχε κατάθλιψη. Θέλουμε ο κόσμος να ξέρει πως συμβαίνει πολύ γρήγορα. Πιστεύω πως κυριολεκτικά ένιωθε απομονωμένος από τον κόσμο λόγω του ιού. «Ο Κίαν αγαπούσε τη ζωή. Έλεγε πως δεν μπορούσε να περιμένει να περάσουν όλα και πως ήθελε να τα κάνει όλα να περάσουν γρήγορα.

«Ήταν πολύ κοινωνικός. Ήταν και λίγο ντροπαλός αλλά και πολύ ευγενικός. Σκεφτόταν όσους αγαπούσε, ήταν καταπληκτικός. Δεν το περιμέναμε αυτό, συνεχώς μιλάμε κι ενθαρρύνουμε τα παιδιά να μιλήσουν, δεν κρύβουμε τίποτα. Ο Κίαν ήξερε πως είναι οκ να μην είναι κάποιος καλά και δεν μίλησε. Δεν θα μάθουμε ποτέ».

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share