Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αυτοκτόνησε γιατρός που είχε προσβληθεί από κορωνοϊό

Σοκ!

5 Απριλίου 2020 21:56
Αυτοκτόνησε γιατρός που είχε προσβληθεί από κορωνοϊό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκαρισμένη είναι η ομάδα της Ρεμς, καθώς, όπως έγινε γνωστό, ο γιατρός της γαλλικής ομάδας, Μπερνάρ Γκονζάλες, που είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό, αυτοκτόνησε μέσα στο σπίτι του! Επίσης, θρήνος επικρατεί και στην πολιτική σκηνή καθώς πέθανε πρώην πρωθυπουργός από τον φονικό ιό.

Ο ίδιος, όπως και η γυναίκα του είχαν διαγνωστεί με τον Covid-19 και βρίσκονταν σε κατ’ οίκον περιορισμό. Πάντως ο Μπερνάρ Γκονζάλες αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και την τοπική κοινωνία,

Μάλιστα, είχε αφήσει και ένα γράμμα, στο οποίο εξηγούσε τον λόγο που το έκανε και την άμεση σχέση που είχε με τον κορωνοϊό, αλλά περισσότερα δεν έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας.

Με το άκουσμα της εν λόγω είδησης, ο δήμαρχος του Ρεμς, Αρνόντ Ρομπινέ, εξέφρασε την θλίψη του, λέγοντας πως ήταν ένας από τους πυλώνες της Ρεμς, αλλά και ένας σπουδαίος άνθρωπος και γιατρός που είχε την εκτίμηση όλων!

Βαρύ πένθος για τον Φερνάντο Σάντος

Βαρύ πένθος για τον Φερνάντο Σάντος, ο οποίος έχασε την μητέρα του. Ενώ, θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε για δεύτερη φορά πασίγνωστος ποδοσφαιριστής

Είδηση που έκανε γνωστή η πορτογαλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία η οποία με ανακοίνωσή της εξέφρασε τα συλλυπητήρια στον πρώην ομοσπονδιακό μας προπονητή, για το θάνατο της 83χρονης Μαρία δε Λούρδες Φερνάντες Σάντος.

Η ανακοίνωση:

«Με βαθιά οδύνη ενημερωθήκαμε για τον θάνατο της Μαρία δε Λούρδες Φερνάντες Σάντος, μητέρα του εθνικού μας εκλέκτορα Φερνάντο Σάντος.

Γνωρίζουμε την βαθιά σχέση εκτίμησης, λατρείας και αγάπης που τους συνέδεε και την βαθιά λύπη που δημιουργεί η απώλειά της σε όλη την οικογένεια του, σε φίλους και συνεργάτες. Έχοντας υπάρξει μάρτυρες της μόνιμης αφοσίωσης του σε αυτήν, αλλά κυρίως τους τελευταίους μήνες της ασθένειας της, του αφήνουμε μία ειλικρινή, αν και ανεπαρκή, έπαινο για την στάση του.

Ολόκληρη η ποδοσφαιρική ομοσπονδία στέλνει τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια και μία μεγάλη φιλική αγκαλιά στον Φερνάντο Σάντος».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share