Κυριακή, 05 Ιουλίου 2020

Δεν βάζουν μυαλό οι Πατρινοί: "Βούλιαξε" η παραλία

Εικόνες χάους

12 Απριλίου 2020 11:57
Δεν βάζουν μυαλό οι Πατρινοί:
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Απτόητοι παραμένουν οι Πατρινοί παρά τα αυστηρά μέτρα για την απαγόρευση της κυκλοφορίας και σπεύδουν στις παραλίες με αφορμή τη σημερινή ηλιοφάνεια. Ωστόσο, ούτε οι Αθηναίοι πάνε πίσω μιας και εχθές "βούλιαξαν" την παραλία του Φλοίσβου.

Δεν ήταν λίγα τα σημεία της κεντρικής παραλιακής της Πάτρας όπου επικράτησε το αδιαχώρητο με άλλους να έχουν βγει για ένα απλό περπάτημα και άλλους να κάνουν ακόμη και ηλιοθεραπεία.

Πάτρα

Είναι χαρακτηριστικό πως κάποιοι είχαν καταλάβει ακόμη και τις κερκίδες στο θεατράκι ενώ άλλοι έπιναν καφέ στα σκαλοπάτια κλειστών καφετεριών με θέα τη μαρίνα και άλλοι καθόντουσαν σε παγκάκια.

Η εικόνα του Μάρε Μάρε είναι ενδεικτική Το θέμα απασχόλησε και τον Αστυνομικό Διευθυντή Γιώργο Μιχαλόπουλο, ο οποίος έστειλε περιπολικό για να ελέγξει την κατάσταση.

Η καλή μέρα και η άνοιξη που μύρισε στην πόλη, έφερε τους Πατρινούς κοντά στην θάλασσα και τους έβγαλε από την καραντίνα. Με ότι κινδύνους αυτό μπορεί να σημαίνει.

Πάτρα παραλιακή

Το απόλυτο "χάος" στο Ηράκλειο Κρήτης - Λαοθάλασσα σε λαϊκές και πλυντήρια αυτοκινήτων

Απτόητοι παραμένουν οι Κρητικοί απέναντι στα αυστηρά μέτρα της Κυβέρνησης περί της απαγόρευσης της κυκλοφορίας προς αποφυγήν της περαιτέρω εξάπλωσης του κορωνοϊού και σπεύδουν σε λαϊκές αγορές αλλά και πλυντήρια αυτοκινήτων. Ωστόσο, το αδιαχώρητο επικράτησε νωρίτερα και σε κεντρική λαϊκή αγορά στον Πειραιά.

Σύμφωνα με το cretapost, μικροί και μεγάλοι βρίσκονταν στο σημείο και αγόραζαν τρόφιμα χωρίς να τηρούν καν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Ελάχιστοι ήταν οι πολίτες που φορούσαν μάσκες ενώ σχεδόν κανένας δεν τηρούσε το ένα μέτρο απόστασης από τον άλλον.

Την ίδια ώρα, οι πάγκοι των εμπόρων δεν είχαν απόσταση μεταξύ τους, λίγοι ήταν εκείνοι που φορούσαν μάσκες ενώ αντισηπτικά δεν υπήρχαν ούτε για δείγμα.

Παράλληλα, στους παρακείμενους δρόμους της λαϊκής δημιουργήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο – εικόνα η οποία παραπέμπει στην προ καραντίνα εποχή.

«Ουρές» στα πλυντήρια αυτοκινήτων

Ενδιαφέρον όμως αποτελεί και το γεγονός ότι σήμερα «γέμισαν» τα πλυντήρια αυτοκινήτων του Ηρακλείου.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό οι Ηρακλειώτες πήραν τα αυτοκίνητά τους και πήγαν να τα πλύνουν ενώ σε αρκετά πλυντήρια self service είχαν δημιουργηθεί ουρές από οδηγούς που περίμεναν υπομονετικά ν’ αδειάσει κάποια θέση.

Μεταξύ αυτών που έσπευσαν αν πλύνουν τα οχήματά τους ήταν και αστυνομικοί που καθάριζαν τα περιπολικά.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Απτόητοι παραμένουν οι Πατρινοί παρά τα αυστηρά μέτρα για την απαγόρευση της κυκλοφορίας και σπεύδουν στις παραλίες με αφορμή τη σημερινή ηλιοφάνεια

 

Επαρχία

Ροή ειδήσεων

Share