Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βρέθηκε νεκρή η αγνοούμενη στα Τρίκαλα

Η σορός της γυναίκας μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Τρικάλων

9 Απριλίου 2020 14:42
Βρέθηκε νεκρή η αγνοούμενη στα Τρίκαλα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγικό επίλογο είχε η εξαφάνιση μιας γυναίκας στα Τρίκαλα.

Συγκεκριμένα νεκρή βρέθηκε το μεσημέρι η γυναίκα που αγνοείτο από χθες, στον Ληθαίο ποταμό, μετά από συντονισμένες ενέργειες δυνάμεων της ΕΜΑΚ, με τη συνδρομή πυροσβεστικών και αστυνομικών δυνάμεων της περιοχής, σύμφωνα με δήλωση του αναπληρωτή διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Τρικάλων, Ευάγγελου Τσιορλίδα, στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η σορός της γυναίκας μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Τρικάλων, στο οποίο δίνεται μάχη και με τον κορωνοϊό.

Απίστευτο: 32χρονη έπεσε σε κώμα και πέθανε μετά από εξαγωγή δοντιού!

Θλίψη έχει σκορπίσει ο θάνατος της 32χρονης Νάντιας Σούρλα από τα Τρίκαλα, η οποία νοσηλευόταν επί δύο εβδομάδες στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. Μάθετε για τον τραγικό θάνατο ενός πατέρα 35χρονης, ενώ εκείνη έβγαζε selfies.

Σύμφωνα με το trikala365.gr, η Κωνσταντίνα (Νάντια) Σούρλα άφησε την τελευταία της πνοή το πρωί της Πέμπτης (27.02.2020) σκορπώντας θλίψη στην οικογένειά της αλλά και όσους τη γνώριζαν. Η νεαρή μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου επισκέφθηκε γιατρό στη Λάρισα προκειμένου να κάνει μια εξαγωγή δοντιού και το βράδυ επέστρεψε στο σπίτι της.

Το πρωί του Σαββάτου (15.02.2020) αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε. Άμεσα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου διασωληνώθηκε και το βράδυ της Κυριακής (16.02.2020) διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου και νοσηλεύτηκε με τεχνητό κώμα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share